Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik a rosszabb a nőgyógyász...

Melyik a rosszabb a nőgyógyászat a nőknek vagy az urulogus a férfiaknak?

Figyelt kérdés
nem tudom eldőntenni hogy az a rossz hogy a nők széteszik a lábukat egy idegen férfinak és nyúlkál benne vagy az hogy a férfinak ki kell raknija egy idegen nőnek és piszkálgatja?
2011. nov. 5. 08:40
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
62%
Na jó, akkor szerintem maradjunk abban, hogy ez az "igénytelenség" megfogalmazás, ..hát finoman szólva "csacsicság" volt....OK?
2011. nov. 6. 07:37
 32/41 anonim ***** válasza:
4%
Nem, látva, hogy mekkora indulatokat váltott ki belőletek, igazolódott a létjogosultsága :P
2011. nov. 6. 07:48
 33/41 anonim ***** válasza:
37%

Na, túllépve az "igényes" levelezőn és visszatérve az eredeti kérdéshez, az a baj, hogy nem tudja kipróbálni senki mind a kettőt!

Talán a nő a kiszolgáltatottab, pláne ha idegen férfinak kell terpeszteni, mert nem talált női dokit...

Ámbár lehet itt a neten találkozni nőkkel, akik direkt férfi nőgyógyászhoz járnak, hogy igazán miért, azt nem tudom...(lehet hogy valamiféle szexuális oka van..)

2011. nov. 6. 10:27
 34/41 anonim ***** válasza:

07:48

nem azt írtad, hogy:

"Szakadjunk már le erről a vonalról!"

vagy ez rád nem vonatkozik, csak ránk????

2011. nov. 6. 10:31
 35/41 anonim ***** válasza:
91%

ma 10:31

ha kicsit odafigyelnél, látnád, hogy azt nem én írtam...

2011. nov. 6. 11:23
 36/41 anonim ***** válasza:
48%

Én hívtam fel a feleket a "leszakadásra."

Mindössze azért szóltam bele, mert valaki a nőgyógyászati rákszűrés kerülésének nem igénytelen mivoltát "reductio ad absurdum" technikával igyekezett cáfolni, egyre durvább (vagy általa annak vélt) példákat hozva olyan szűrővizsgálatokra, amiket az átlagember nem végeztet el rendszeresen, mégis igényes marad.

Mivel minden ilyen vizsgálatot egyedileg kell nézni, az előnyeit, a hátrányait, a hatékonyságát, a rizikócsoportokat, ezért ez az érvelés nem vezet sehova. Nincs erős érv a nőgyógyászati rákszűrés kihagyása mellett.

2011. nov. 6. 12:53
 37/41 anonim ***** válasza:

11:23

Bocsika! nem figyeltem...

2011. nov. 6. 13:13
 38/41 A kérdező kommentje:

attól hogy nem jártam eddig nőgyógyászhoz egyáltalán nem vagyok igénytelen,egyszerűen csak nem merek elmenni!és nem hiszem hogy csak én vagyok egyedűl ezzel hanem minden fital lány vagy épp nő

de a vélemények megoszlannak

2011. nov. 6. 14:02
 39/41 A kérdező kommentje:
és még valami aki engem igénytelen tart anak üzennem hogy nem hiszem hogy te is para nélkűl mentél az első nőgyógyászati vizsgálatodra!!!!vagy te annyira szeretsz menni?!akkor menny de ne krítízáj se engem se másokat mert nem csak én vagyok így!!!
2011. nov. 6. 14:06
 40/41 anonim válasza:
61%

Férfiként nőgyógyászhoz menni elég visszatartó erő:):)

Talált?:)

2011. nov. 15. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!