Melyik a rosszabb a nőgyógyászat a nőknek vagy az urulogus a férfiaknak?
Na, túllépve az "igényes" levelezőn és visszatérve az eredeti kérdéshez, az a baj, hogy nem tudja kipróbálni senki mind a kettőt!
Talán a nő a kiszolgáltatottab, pláne ha idegen férfinak kell terpeszteni, mert nem talált női dokit...
Ámbár lehet itt a neten találkozni nőkkel, akik direkt férfi nőgyógyászhoz járnak, hogy igazán miért, azt nem tudom...(lehet hogy valamiféle szexuális oka van..)
07:48
nem azt írtad, hogy:
"Szakadjunk már le erről a vonalról!"
vagy ez rád nem vonatkozik, csak ránk????
ma 10:31
ha kicsit odafigyelnél, látnád, hogy azt nem én írtam...
Én hívtam fel a feleket a "leszakadásra."
Mindössze azért szóltam bele, mert valaki a nőgyógyászati rákszűrés kerülésének nem igénytelen mivoltát "reductio ad absurdum" technikával igyekezett cáfolni, egyre durvább (vagy általa annak vélt) példákat hozva olyan szűrővizsgálatokra, amiket az átlagember nem végeztet el rendszeresen, mégis igényes marad.
Mivel minden ilyen vizsgálatot egyedileg kell nézni, az előnyeit, a hátrányait, a hatékonyságát, a rizikócsoportokat, ezért ez az érvelés nem vezet sehova. Nincs erős érv a nőgyógyászati rákszűrés kihagyása mellett.
attól hogy nem jártam eddig nőgyógyászhoz egyáltalán nem vagyok igénytelen,egyszerűen csak nem merek elmenni!és nem hiszem hogy csak én vagyok egyedűl ezzel hanem minden fital lány vagy épp nő
de a vélemények megoszlannak
Férfiként nőgyógyászhoz menni elég visszatartó erő:):)
Talált?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!