Melyik a rosszabb a nőgyógyászat a nőknek vagy az urulogus a férfiaknak?
tudom hogy csak jót akkar és csak így tudd már rá venni hogy elmenyek mert eddig mindig csak húztam az időt és persze hogy inkább elmegyek mit hogy elveszítsem emiatt mert bevalom hogy elég buta vagyok hogy nem mentem el :(
piercingem is van kettő is attól is féltem de az is csak pár percig tartott és miután túl lettem rajta nem is volt olyan vészes mit ahogy gondoltam remélem itt is így lesz.ez egy kicsit furcsa dolog :)
Az urológusok zöme férfi. Ahol egy férfi inkább érezheti magát kínosan, az a bőr és nemibeteggondozó.
Ahol igen gyakran lehet fiatal, csinos doktornőkbe beleszaladni.
Amúgy pedig azért képtelenség erre a kérdésre válaszolni, mert csak az egyiket tudja az ember kipróbálni. Arra tippelek pasiknak egy kicsit mindegyik könnyebb, kevésbé szégyellnivaló, megalázó.
09:28-as vagyok
Lepontozhattok nyugodtan mégegyszer, akkor is igénytelenség nőgyógyászhoz nem eljárni.
Ez pont olyan, mint ahogy eljársz manikűrre/pedikűrre, fodrászhoz, eljársz tornázni, edzeni, ha gondod adódik, bőrgyógyászhoz, fogorvoshoz is kontrollra - ugyanúgy igenis el kell járni ide is. Ráadásul a párod is veszélyezteted azzal, ha nem mégy el.
Egy igényes nő ennyit megtesz magáért.
Gondolom mivel még nem voltál nőgyógyásznál, fog csinálni egy kartont vagy minek hívják a számítógépbe, hogy benne legyél. Választhatsz is, hogy kihez szeretnél járni. És utána mondja, hogy vetkőzz le, de nem kell csupaszra, csak alulról, felülről maradhat a póló meg minden. A vizsgálat tényleg pár másodperc, sokszor nincs még 10 másodperc sem. Túl leszel rajta, azt fogod mondani, hogy ennél még a szemetet kidobni is nehezebb. :)
Én voltam ismét, aki annyiszor írt már.
22/L
ja és gondolod el, hogy én mikor terhes voltam, az ultrahang volt, ahova szerettem menni. És amitől nem féltem az pedig a nőgyógyász volt, a többitől mind paráztam. Úgyhogy kérj egy időpontot és mondd meg a barátodnak, hogy szerda elött kérsz időpontot, de lehet csak 1 hónap múlva jutsz be, ha annyian vannak.
Szóval??? Hallgatsz rám? És megnyugodtál? :))
ma 16:05!
Akkor járj el helyettem légyszi!
Az orvos nem kontrollokért van, hanem azért, hogy ha BAJ van, MEGGYÓGYÍTSON. Ha nincs baj, mért lenne igénytelen, ha nem megyek el???
lehet, hogy idióta példák, de akkor az 5 perces, túlélhető kontrollvizsgálattól parázni is idiótaság...
és de, az orvos elsődlegesen a kontrollok miatt van, nem pedig azért, hogy meggyógyítson
a nőgyógyászat pont egy olyan része az orvoslásnak, ahol a megelőzésen nagyobb a hangsúly... az már más tészta, hogy a többség túl későn megy, amikor már gyógyítani kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!