Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik a rosszabb a nőgyógyász...

Melyik a rosszabb a nőgyógyászat a nőknek vagy az urulogus a férfiaknak?

Figyelt kérdés
nem tudom eldőntenni hogy az a rossz hogy a nők széteszik a lábukat egy idegen férfinak és nyúlkál benne vagy az hogy a férfinak ki kell raknija egy idegen nőnek és piszkálgatja?
2011. nov. 5. 08:40
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
bocs a 2. 08:58-as. most látom kettő van
2011. nov. 5. 09:34
 12/41 A kérdező kommentje:

tudom hogy csak jót akkar és csak így tudd már rá venni hogy elmenyek mert eddig mindig csak húztam az időt és persze hogy inkább elmegyek mit hogy elveszítsem emiatt mert bevalom hogy elég buta vagyok hogy nem mentem el :(

piercingem is van kettő is attól is féltem de az is csak pár percig tartott és miután túl lettem rajta nem is volt olyan vészes mit ahogy gondoltam remélem itt is így lesz.ez egy kicsit furcsa dolog :)

2011. nov. 5. 10:18
 13/41 A kérdező kommentje:
és az hogy lesz hogy bemegyek és már rögtön azt fogja mondani hogy vetkőzek vagy elmondom a panaszomat és utána vizsgál vagy fordítva?
2011. nov. 5. 11:11
 14/41 anonim ***** válasza:

Az urológusok zöme férfi. Ahol egy férfi inkább érezheti magát kínosan, az a bőr és nemibeteggondozó.

Ahol igen gyakran lehet fiatal, csinos doktornőkbe beleszaladni.

Amúgy pedig azért képtelenség erre a kérdésre válaszolni, mert csak az egyiket tudja az ember kipróbálni. Arra tippelek pasiknak egy kicsit mindegyik könnyebb, kevésbé szégyellnivaló, megalázó.

2011. nov. 5. 14:48
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkét esetet rossznak tartom... Mivel nő vagyok, egy kicsit a nőgyógyászatot rosszabbnak tarottam. Voltam már nőgyógyásznál, de nem fogok járni rendszeresen, csak ha nagyon-nagy baj van, mert nem bírom elviselni a vizsgálatot, meg a nőgyógyászati légkört sem! :S
2011. nov. 5. 15:17
 16/41 anonim ***** válasza:
39%

09:28-as vagyok

Lepontozhattok nyugodtan mégegyszer, akkor is igénytelenség nőgyógyászhoz nem eljárni.

Ez pont olyan, mint ahogy eljársz manikűrre/pedikűrre, fodrászhoz, eljársz tornázni, edzeni, ha gondod adódik, bőrgyógyászhoz, fogorvoshoz is kontrollra - ugyanúgy igenis el kell járni ide is. Ráadásul a párod is veszélyezteted azzal, ha nem mégy el.

Egy igényes nő ennyit megtesz magáért.

2011. nov. 5. 16:05
 17/41 anonim ***** válasza:
10%

Gondolom mivel még nem voltál nőgyógyásznál, fog csinálni egy kartont vagy minek hívják a számítógépbe, hogy benne legyél. Választhatsz is, hogy kihez szeretnél járni. És utána mondja, hogy vetkőzz le, de nem kell csupaszra, csak alulról, felülről maradhat a póló meg minden. A vizsgálat tényleg pár másodperc, sokszor nincs még 10 másodperc sem. Túl leszel rajta, azt fogod mondani, hogy ennél még a szemetet kidobni is nehezebb. :)

Én voltam ismét, aki annyiszor írt már.

22/L

ja és gondolod el, hogy én mikor terhes voltam, az ultrahang volt, ahova szerettem menni. És amitől nem féltem az pedig a nőgyógyász volt, a többitől mind paráztam. Úgyhogy kérj egy időpontot és mondd meg a barátodnak, hogy szerda elött kérsz időpontot, de lehet csak 1 hónap múlva jutsz be, ha annyian vannak.

Szóval??? Hallgatsz rám? És megnyugodtál? :))

2011. nov. 5. 16:09
 18/41 anonim ***** válasza:
38%

ma 16:05!

Akkor járj el helyettem légyszi!

Az orvos nem kontrollokért van, hanem azért, hogy ha BAJ van, MEGGYÓGYÍTSON. Ha nincs baj, mért lenne igénytelen, ha nem megyek el???

2011. nov. 5. 16:11
 19/41 anonim ***** válasza:
57%
A manikűr, pedikűr példád meg egy nagy hülyeség. Akinek nincs rá pénze? Akkor az igénytelen? Én amit kell, megcsinálom magamnak. Fodrász? Amióta növesztem a hajam, a végét én vágom magamnak... Bocs, de ezek nagyon idióta példák voltak!
2011. nov. 5. 16:15
 20/41 anonim ***** válasza:
27%

lehet, hogy idióta példák, de akkor az 5 perces, túlélhető kontrollvizsgálattól parázni is idiótaság...

és de, az orvos elsődlegesen a kontrollok miatt van, nem pedig azért, hogy meggyógyítson

a nőgyógyászat pont egy olyan része az orvoslásnak, ahol a megelőzésen nagyobb a hangsúly... az már más tészta, hogy a többség túl későn megy, amikor már gyógyítani kell...

2011. nov. 5. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!