Nem lesz így rosszabb (szemüveg)?
A multifokális lencse nem mindenkinek válik be, ráadásul jó drága. Van olyan orvos aki nem is ajánlja.
Nekem kb 10 éves koromban írtak -0,5-ös szemüveget. Ezt legtöbbször csak akkor hordtam amikor a suliban nem láttam a táblát, egyébként a tokban volt. Akkor kezdtem el folyamatosan hordani a szemüveget amikor -1 és -1,25-ös volt a szemem ez volt kb 19 éves korom környékén. Most 23 vagyok és -1,75-ös kell, ezt már folyamatosan hordom. Úgy gondolom ennyi idő alatt ez nem sok romlás és közelre még mindig tökéletesen látok.
Ha úgy érzed, hogy nincs szükséged rá a mindennapokban csak akkor vedd fel ha szükségét érzed.
Diszkont optikában nagyon kedvező áron lehet csináltatni.
Tudom mi a különbség a bi- és a multifokális között. A multifokális sem válik be mindenkinek. Az én környezetemben 2-en is vannak akik nem tudták megszokni.
Én nem akarom lebeszélni a kérdezőt a multifokális lencséről, csak azt gondolom, hogy -0,5ös lencsénél még felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!