Melyik a rosszabb a nőgyógyászat a nőknek vagy az urulogus a férfiaknak?
Szerintem nem vagy tisztában az orvosok létezésével. Az orvoslás maga a gyógyítás miatt van!!!
("az orvos elsődlegesen a kontrollok miatt van, nem pedig azért, hogy meggyógyítson"- ez egy hülyeség)
Meg persze, már nagyon-nagyon undorító lehetek számodra, csak mert a lelki egészségemet nagyobbra tartom, mint a testit. Mert ha bennem egy hetes depressziót okoz az az 5 perces kontroll, hát köszi, de kihagyom, mert szerintem nem éri meg. Ha gond van, akkor is meg tudnak gyógyítani, és ahhoz sem kellett eljárni korntollra. (Semelyik szakorvosnál nem voltam soha kontrollon, mégis élek, nem vagyok igénytelen, csak nekem szó szerint kész kínzás elmenni egy orvoshoz, azt az 5 percet sem bírom ki!) Szóval azért nézhetnéd az okát is ennek, nem rögtön igénytelennek mondani valakit, aki egészségesen nem jár orvoshoz!!!
igen, akkor pszichológushoz kellene járnod
de neked az is terror, bizonyára
16:19
Na látod?...
Ezért is lenne lényeges, hogy sokkal több női nőgyógyász legyen...
Biztos vagyok benne, hogy sokkal többen mennének el kontrolra, mint ma, amikor férfi uralom van a nőgyógyászat terén!
ma 18:34
miért neked van pszichológusod is?...
meg gyógyszerészed?
meg wellness tanácsadód?
meg dietetikusod?
folytassam még?...
Mikor voltál végbél tükrözésen? gondolom évente jársz oda is, hiszen igényes nő vagy!
Vagy mégsem?.....
19:14
"sokkal szemérmesebb korok is voltak a világon, és akkor sem csak k.rvák jártak orvoshoz...)"
Ki mondta, hogy k.rva vagy?????....??
16:05
"akkor is igénytelenség nőgyógyászhoz nem eljárni.
Ez pont olyan, mint ahogy eljársz manikűrre/pedikűrre, fodrászhoz, eljársz tornázni, edzeni, ha gondod adódik, bőrgyógyászhoz, fogorvoshoz is kontrollra - ugyanúgy igenis el kell járni ide is. Ráadásul a párod is veszélyezteted azzal, ha nem mégy el.
Egy igényes nő ennyit megtesz magáért."
Mikor voltál és milyen gyakran jársz HIV szűrésre?
Nem hinném, hogy pont te vagy annyira igénytelen nő, aki ráadásul még a párját is veszélyezteti!!!!!!
Szakadjunk már le erről a vonalról!
Nincs végleges recept arra, hogy mely szűrővizsgálatokat érdemes megcsinálni, és melyeket nem.
A nőgyógyászati kenet és rákszűrés biztosan köztük van. Minimális a rizikója, viszont a betegségek, amiket megelőzhet életveszélyesek, ugyanakkor korán felismerve kezelhetők. Ez messze nincs így minden vizsgálatnál, ezért semmi értelme például fiatalon, panaszmentesen végbéltükrözésnek.
Az HIV szűrés pedig egyéni felelősségvállalás kérdése, de párkapcsolat elején, vagy rizikós esetek után igenis igényes elvárás.
"Szakadjunk már le erről a vonalról!"
melyik vonalról tanácsolod a leszakadást?.....
Arról hogy igényes vagy-e vagy sem?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!