Mit tegyek, ha elviselhetetlen az öngyilkossági gondolatom?
Figyelt kérdés
Az egész életem egy romhalmaz, nem jó semmi. Főleg ősz óta vagyok nagyon mélyen, de most április óta zuhanórepülés. Voltam pszichológusnál régebben (10 éve kb vannak ilyesmi problémáim, hol jobb, hol rosszabb), ezért végül úgy döntöttem, pszichiáterhez fordulok. Elmentem, de nem vett komolyan. Körzeti rendelesen kívül maszekba nem igazán van pénzem menni. 1 hete annyira rámjött az öngyilkossági késztetés, azt érzem, nem bírom már tovább ezt a szenvedést, stresszt. Nem tudom, holnap hogy fogok helytállni a munkában, teljesen szet vagyok esve. Gondolkodom azon h mostmár komolyan meg kéne olnom magam, mert ez nem élet. Neten olvasok már az ongyilkossagi technikáknak meg minden... Teljesen becsavarodrsm, ketsegbe is vagyok esve2022. jún. 26. 16:28
1/6 anonim válasza:
Ezek szerint azért félsz is tőle.
Mit dolgozol?
2/6 A kérdező kommentje:
Irodai munkát végzek. Unalmas.
Igen, félek tőle... De azért részegen lehet megtenném
2022. jún. 26. 16:38
3/6 anonim válasza:
Próbálj segítséget kérni barátoktól családtól. Az élet túl szép ahhoz, hogy eldobjuk magunktól lehet ezt jelent pillanatban nem érzed, de igenis lesznek jobb idők amikor boldog leszel. Próbálj csinálni valami olyant amit szeretsz zenét hallgatni, edzeni, olvasni. Ha bánt valami, akkor mond el valakinek, nyugodtan nekem is meg írhatod, ha nem akarod személyesen elmondani ezt másnak. A legmélyebb pontokon várnak ránk a legjobb változások, csak át kell szenvedni a rossz időket, érezd át azt amit érzel mindent amit érzel az valid és nem kell rosszul érezned magad az miatt amit érzel. Próbálja erős maradni és kérj segítséget! 20/f
4/6 anonim válasza:
Hívj mentőt. Ha annyira rosszul vagy, kötelesek sürgősséggel ellátni.
6/6 anonim válasza:
Hívd fel: 116-123. lelki elsősegély. Vagy akár 112. Segíteni fognak.
Hívő vagy? Nekem a hit határtalan optimizmust ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!