Az estéim elviselhetetlenek, csak az öngyilkosság jár a fejemben, mit tehetek? 21F
Több, mint valószínű, hogy közrejátszott az, hogy szakítottam ÉN a barátnőmmel. Nem vette komolyan az egészet, nem akart találkozni, csak lelki szemetesláda voltam és nem bírtam tovább, kidobtam. Most rossz, mert nem beszélek vele, de még mindig jobb, mint megalázni saját magam és hagyni, hogy papucs legyek. Fáj, de jobb lesz így.
Gyűlölöm a szakomat, ahova járok, de nem hagyhatom ott, mert gyakorlati pénzt kapok, ami muszáj, mert ugyan anyámmal élek, de nem kapok pénzt, el kell tartsam magam. A melómat is utálom, egyetlen dolog, amit szeretek, az a hobbim, a kondizás. Sajnos ennek is az árnyoldalát(Tudja, aki tudja..) járom már 1 éve lassan, ez tartja bennem a lelket csak, semmi más. Minden este öngyilkos gondolataim vannak, nem bírom elviselni esténként, hogy nem telik az idő, nem tudok elaludni, csak éjfél után. Mikor nincs meló se suli, akkor nem telik és csak az jár a fejemben, hogy mit szenvedjek, ha véget vethetek pár perc alatt az egésznek?
Mit tegyek? Nem bírom már ezt.
Értékes ember vagy, csak még nem találtad meg a helyed, de meglesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!