Megöljem magam?
Mániákus depressziós vagyok és folyamatos hangulatingadozasokkal küzdök már évek óta. Jártam sokáig orvoshoz de nem segített.
Mar egészen kicsi koromtól tudom, valahogy érzem, hogy nem fogom megélni a felnőtt kort.
A hangulatingadozasaimat a családom és a barátaim de tudjak elviselni.
Egy éven belül elvesztettem az összes barátomat. Apukámmal hónapok óta nem beszéltem. És anyukámmal se vagyok jó kapcsolatba.
Emellett most fogok érettségizni szóval meg amiatt is stresszes vagyok.
Nincs senkim akivel beszélni tudnék.
Ma van a szulinapom, és egyedül töltöm azt is. Senkit nem érdeklek. Senki nem köszöntött fel. Anyukám volt az egyetlen akinek "eszébe jutottam" mert o utalt szülinap közleménnyel egy kis pénzt.
Nagyon foglalkoztat az öngyilkosság. Mert tényleg úgy értem senkinek sem hiányznek. Könnyebb lenne úgy mindenkinek.
Nem tudom hogy rászánjam e magam.
NE NE NE NE NE NE!
NE TEDD MEG!
NEM SZABAD ENNYIRE MAGAD ALATT LENNI!
én tudom hogy neked rossz nagyon mert láttam mit írtál de figyelj ismerkedj!
lehet neten is!
csomó társkereső, barátoldal van!
menj fel anotalk-ra csevegj ott fiúkkal, lányokkal...
Akkor én most felköszöntelek!
Boldog születésnapot!
Nincs olyan hogy senkit nem érdekelsz...
mindenki tartozik valahova. Erősnek kell lenned sajnálom de monitoron keresztül nem tudok segíteni!
AZ ÖNGYILKOSSÁGOT MEG VERD KI A FEJEDBŐL!
NE. Az élet még sok mindent tartogat számodra,csak le kell gyűrnöd ezt az időszakot. Hidd el,ha ezt a küzdelmet megnyered,boldog lehetsz az emberek nagy részénél. A boldogságot csak az tudja értékelni igazán,aki volt nagyon mélyen is.
Tűzz ki magadnak egy célt,legyél profi szakács mondjuk (lehet hülye példa). Dolgozz a célod elérésén,közben jönnek majd a barátok/barátnők is.
Ezúton szeretnék boldog születésnapot kívánni,nem tudom hány éves lettél,de még hosszú az élet előtted. Használd ki!
Ne tedd egyszer(remélem minnél hamarabb)találsz egy olyan embert akinek te vagy a mindene és úgy ahogy vagy szeretni fog....
És ha lesz egy ember akibe belekapaszkodhatsz lelkileg bármennyire magad alatt vagy❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!