Hogy küzdjem le azt az akaratot hogy megöljem magam?
Figyelt kérdés
az egész akkor kezdôdött amikor 2 napja táborba összejöttem èletem szerelmével. Minden passzolt ès jó volt ám egy nap a mentô vitte el. Amióta elment üresnek tartom az èletem. Folyton magányosnak érzem magam, nem tudok semmivel foglalkozni és törődni. Csak az ő arcára és a vele töltött pillanatokra tudok gondolni. Egyáltalán nincs kedvem semmihez. Valahogy mindíg sikerül egy pillanatra elterelni a gondolatomat de aztán mindíg visszatér és olyan sírhatnékom van hogy néha órákat zokogok. Kérlek segítsetek a problémámban!:@2014. aug. 4. 11:29
1/4 anonim válasza:
Először is, csináld azokat a dolgokat, amiket szeretsz. Azok elfeledtetik veled a fájdalmat. Ha még mindig hiányzik a Szíved (a szerelmedet értem ez alatt), akkor látogasd meg a kórházban, biztos jobban vagy már. Ha még mindig benned van az akarat, beszéld meg valakivel, szüleiddel, barátaiddal stb. Ne add fel a reményt!
2/4 anonim válasza:
Elmúlik magától.
Mindig.
MINDIG.
Vágod, nem volt ember, akinél ez olyan nyomasztóan sokáig tartott volna, hogy megérte volna úgy egyébként is bármit is tenni ellene. Élet, én így szeretlek!
3/4 anonim válasza:
"2 napja táborba összejöttem èletem szerelmével."
"Minden passzolt ès jó volt ám egy nap a mentô vitte el."
Ja, a Rómeó és Júliában is kb. a 3. napon már öngyilkosak.
4/4 A kérdező kommentje:
kössz hogy megértel kedves utolsó...
2014. aug. 5. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!