Nem tudom, megöljem-e magam?
Apámat lebuktattam,hogy megcsalja anyámat.most áll a bál, válás meg minden. és nagyon ki vagyok bukva.
16f
Már késő.Legközelebb nem kavarod a szart, hanem tanácsot kérsz.
Az öngyilok meg semmire nem megoldás. Gondolom tanultál az esetből.
Miért kell a felnőttek dolgába bele avatkozni?? A szüleid is megoldották volna a gondjaikat, kár volt neked egy lapáttal rátenni. Most vállald a következményeket amiknek részben te is az oka vagy.
Hogy öngyilkos legyél-e??? Nem. Próbálj meg élni a tudattal hogy olyanba ütötted az orrodat amibe nem kellene..
Ezért miért ölnéd meg magad??
Apád egy roh@dék,mert csalja anyádat!!
Te semmi rosszat nem tettél!!
Ezért ne öld meg magad ( meg másért sem). Megértem, hogy kibuktál, de ezen a helyzeten már nem tudsz változtatni. A szüleid rendezik majd a helyzetet, ahogy gondolják. Inkább próbálj meg minél normálisabban viselkedni, hogy ezzel ne tetézd a gondokat még jobban.
Öngyilkosság helyett beszélgess a problémáidról egy jó baráttal.
de anyám haragszik rám is. mert h én közöltem vele ezt, és azt mondta ,h ezért szültelek a világra?????,
nem akarok élni
Nincs olyan, amit az öngyi megoldana.
Egyébként sem lehetett valami frankó a házasságuk.. Fogd fel úgy, hogy kicsit meggyorsítottad az eseményeket.
Így esélyt kapnak a boldog életre, mert ami volt az már nem mondható annak. Az ember nem csalja meg azt, akit szeret.
Viszont máskor ne szólj bele a "nagyok dolgába".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!