Hány évesen válik egy ember pedofillá?
Elég ramaty gyerekkorom volt,nevelőfater folyamatos bántalmazása, bántottak a suliban, barátnő nuku, egy volt az is àtvert, tehát igen elég ramaty a dolog.
A probléma a következő 16 éves korom körül feltűnt, hogy önkielégítésnél eltudok menni kislányokra is, akik mèg bőven 7-12 évesek.... de csak amíg el nem élvezek, utána ledöbbenek és undorítónak tartom... most 19éves fejjel, frusztrált vagyok, elnyomom magamban nagyon mélyen, a kisgyermekek közelében ideges vagyok, hogy "jajj hol fogom meg" nehogy félreérthető legyen, nehogy rosszat tegyek.
Nemtudom mit tehetnék, mostanság már kezd rendeződni a szociàlis életem,viszont a fétis megmaradt :/
Bocsi, hogy csak összekaptam, de nemtudtam aludni :)
19/f
Ja hozzá kell tenni, hogy nem minden esetben önkielégitek kiskorúakra, van amikor elő sem jön, valamint akkor ha fantàziálok akkor sem a közösülésről, inkább arrol hogy milyen bugyit hord stb..
Ez tuti pedofilia?
Van rá sansz, hogy az vagy.
Én is azt javaslom menj el pszichológushoz.
Ki tudja...lehet 20 év múlva annyira ki akarod majd élni az ilyen vágyaid, hogy tettlegességig fajul a dolog. Ne várd meg!
Jelen esetben 18 éves kortól!
Digitális tartalom birtoklása már büntetést von maga után...
Menj el pszichológushoz, van ingyenesen is!
Hol tudnék elmenni? Beutaló kell vagy más?
Higyjétek el undorodom eleget magamtól.
Tudsz TB alapon is pszichológushoz járni, az SZTK-ban például. Mindenhol más a járás, van ahova kell időpontot kérni, hívd fel őket, és ők tájékoztatnak. Beutaló nem szükséges.
De a Te esetedben, jobb lenne egy magánpszichológust felkeresned, aki tényleg oda figyel Rád. A pedofília már kialakulóban van Nálad, ha csak már nem alakult ki, és inkább most kapd el a betegséget, mint 5-10 év múlva, amikor már tényleg tettlegességig fajulnak a dolgok.
Ha Budapesti vagy, akkor tudok ajánlani egy pszichiátert, írj privátban.
Fejed a wc-ben? :o Ez durva.
Írnál privit kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!