Hány évesen válik egy ember pedofillá?
Figyelt kérdés
Elég ramaty gyerekkorom volt,nevelőfater folyamatos bántalmazása, bántottak a suliban, barátnő nuku, egy volt az is àtvert, tehát igen elég ramaty a dolog.
A probléma a következő 16 éves korom körül feltűnt, hogy önkielégítésnél eltudok menni kislányokra is, akik mèg bőven 7-12 évesek.... de csak amíg el nem élvezek, utána ledöbbenek és undorítónak tartom... most 19éves fejjel, frusztrált vagyok, elnyomom magamban nagyon mélyen, a kisgyermekek közelében ideges vagyok, hogy "jajj hol fogom meg" nehogy félreérthető legyen, nehogy rosszat tegyek.
Nemtudom mit tehetnék, mostanság már kezd rendeződni a szociàlis életem,viszont a fétis megmaradt :/
Bocsi, hogy csak összekaptam, de nemtudtam aludni :)
19/f
2017. ápr. 15. 04:58
21/21 anonim válasza:
Régebben gondolkoztam ezen, amikor kifogtam egy sor rossz pszichológust, hogy olyan esetekben, mint amit le írsz, hová tudna valaki fordulni, és még mindig nem tudom. Olyan szakemberhez érdemes csak elmenned aki tényleg jó, mert a legtöbb alkalmatlan, ennél kevésbé komplex dolgokon is segíteni, és sokszor csak ártanak inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!