Öngyilkissággal fenyegetőzik mit tegyek?
Figyelt kérdés
A férjem kb pár napja teljesen befordult. Először csak azt mondta fél év múlva elmegy otthagyta mindenkit addig még ne hagyjam békén. Tegnap óta ki is mondja hogy öngyilkos akar lenni és nem tudok segíteni meg sem hallgat sőt ellenséges velem . Mit tegyek hívjatok ilyenkor mentőt vagy csinàl egyàltalàn bàrki bàrmit? Kikészült én màr teljesen. Segítséget kérek légyszi és. Mit csinàlhatok én van bàrmi?2017. ápr. 15. 19:55
1/7 A kérdező kommentje:
A telefonom belajavitott bocsànat.Ilyenkor a feleségekênt van jogom segítséget kérni neki? Hívhatok mentőt pl vagy mit tehetek?
2017. ápr. 15. 20:03
2/7 anonim válasza:
Aki akarja megteszi, de nem jelenti be és nem fenyeget vele.
A férjed csak lelkileg akár zsarolni.
3/7 anonim válasza:
Hívjál hozzá pszichológust. Szereted? Akkor ne hagyd hogy ilyet tegyen. A pszichológus majd helyrehozza,ha meg nem akkor nincs mit tenni, el kellene hagynod és továbblépni. Ezek alapján amit írtál egyedül szeretne élni,lehet jobb is lenne neki
4/7 anonim válasza:
Feltehetően van valami konkrét oka, hogy el akart menni, most meg hogy öngyilkos akar lenne. Előbb azt kellene kideríteni, hogy mi az oka. Ha csak téged el akar hagyni, akkor abba egyezz bele és nyugtasd meg, hogy egyetértesz vele, ne legyen lelkiismeret furdalása. Ha viszont (igazoltan) nincs konkrét oka, akkor hívd ki a mentőket.
5/7 anonim válasza:
Hívhatsz háziorvosi ügyeletet, hívhatsz mentőt.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem csak engem akar elhagyni vagy a gyerekeket. Azt mondja utàlja magàt még nincs értelme élnie.Kérleltem hogy kérjen segítséget de nem akarja.Mult időben beszél magáról màr teljesen kikészít ez a helyzet. Meg azt mondja nem szeret minket és így nem akar élni.Hiàba kérdem miért vagy mit segítsek, akkor még elkezd velem ellenségeskedni hogy ne mondjam meg neki mit csinàljon.Csak felejtsem el és hagyjam hogy megtegye. Nem akarom idegesíteni de nem hagyhatom rà.Oké ne éljen velünk ha nem akar de attól élhet még.Nem értem.. Köszönöm a tanàcsokat!
2017. ápr. 15. 23:50
7/7 anonim válasza:
Aki hangoztatja, az csak zsarol vele, aki meg akarja tenni az megteszi amikor egyedul van.
Mentot minek hivsz, gondold vegig. Ha el is megy veluk a pszichiatriara, beszelgetnek vele es hazaengedik.
A ferjeden nem te tudsz segiteni, hanem sajat maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!