Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jogosan fenyegetőzik kórházzal...

Jogosan fenyegetőzik kórházzal az orvos?

Figyelt kérdés
20 éves 158 cm magas nő vagyok. Tegnap voltam orvosnál aki megmérte a súlyom, ami 43 kg volt. Rendszeresen mozgok, és egészségesen étkezem ezért a súlyom folyamatosan csökken, még a felszedett izom hatására sem tud több lenni. Nem vagyok beteg, de az orvos valamiért ezt nem hiszi el, ráadásul az is zavarja, hogy a mellem állítólag egy idő után tehernek fogom érezni mert a gerincem nem fogja tudni megtartani. Valóban nagy a mellem 75/D kosár, de azért nem túlzás ez a két figyelmeztetés egy picit? Mi a véleményetek? Vagy ezek az adatok alapján ti is kórházba küldenétek? Már ott tartanék?
2016. júl. 16. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:

A mell dologban is igaza van. Én 158 vagyok, egyszer lefogytam 44 kg-ra (te is nagyon alultáplált vagy ezek alapján, mert a melled plusz súly), az egy, hogy borzalmasan néztem ki, de a mellemet se tudtam tartani (alig maradt hátam, fájt nagyon tőle). Mondjuk én depresszió miatt fogytam halálra magam, nem mert azt hittem, hogy ez normális. Nekem 85B-sek egyébként.

Most szülés után, 3 évvel a fogyás után 158 vagyok és 56 kg, ez már teljesen normális.

A kórház helyett táplálkozást javasolnék és megnézném, a sporttal valami felé vagy valami elől futok-e...

2016. júl. 16. 09:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom.... Én mikor felmentem 50 kilóra akkor nagyon kövérnek éreztem magam, és akkor valóban volt egy olyan időszakom, hogy hánytattam magam, de az már 4 éve volt, és azóta túl vagyok rajta, de ezek után képtelen vagyok többet enni. Nem tudom elképzelni, hogy megint kövérnek lássam magam, mert félek, hogy megint minden előről kezdődne. Viszont a futással igazad van. Elég elgondolkodtató.... Köszönöm válaszod :)
2016. júl. 16. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Tekintve, hogy több pontban is tisztán látszik, hogy evési zavaraid vannak, így megértem, hogy a doki kórházba szeretne küldeni.

Szerintem viszont még nem érted el azt a súlyt amivel kórházba küldenének, de ha fogysz még 3-4 kilót akkor biztos ott fogsz kikötni. De a kórház még nem számít semmit, lényegében neked kellene megváltoznod és máshogy gondolkodnod a súlyodról, evésről stb. 20 éves vagy ideje nőként kinézni nem 14 éves tiniként.

2016. júl. 16. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd sértésnek de teljesen indokolt ha az orvos be akal utalni a pszihiátriára mert az én kép zavaros embereket ott kezeelik.

És nem azért kell ez mert cseszegetni akar hanem pontosan tudja,hogy milyen egészség károsító hatása van az ilyen állapotnak.

Ismerek olyan bulémiás akkor még lányt akinek teljesen felborult a hormonháztartása.Egyszer csak többé nem menstruált.Több évbe telt mire helyre rakták gyógyszerekkel a hormonjait.Nagy nehezen sikerült is teherbe esnie.

És ez csak egy példa volt a következményekből.

2016. júl. 16. 09:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocs! test kép zavarost akartam írni.
2016. júl. 16. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!