Jogosan fenyegetőzik kórházzal az orvos?
A mell dologban is igaza van. Én 158 vagyok, egyszer lefogytam 44 kg-ra (te is nagyon alultáplált vagy ezek alapján, mert a melled plusz súly), az egy, hogy borzalmasan néztem ki, de a mellemet se tudtam tartani (alig maradt hátam, fájt nagyon tőle). Mondjuk én depresszió miatt fogytam halálra magam, nem mert azt hittem, hogy ez normális. Nekem 85B-sek egyébként.
Most szülés után, 3 évvel a fogyás után 158 vagyok és 56 kg, ez már teljesen normális.
A kórház helyett táplálkozást javasolnék és megnézném, a sporttal valami felé vagy valami elől futok-e...
Tekintve, hogy több pontban is tisztán látszik, hogy evési zavaraid vannak, így megértem, hogy a doki kórházba szeretne küldeni.
Szerintem viszont még nem érted el azt a súlyt amivel kórházba küldenének, de ha fogysz még 3-4 kilót akkor biztos ott fogsz kikötni. De a kórház még nem számít semmit, lényegében neked kellene megváltoznod és máshogy gondolkodnod a súlyodról, evésről stb. 20 éves vagy ideje nőként kinézni nem 14 éves tiniként.
Ne vedd sértésnek de teljesen indokolt ha az orvos be akal utalni a pszihiátriára mert az én kép zavaros embereket ott kezeelik.
És nem azért kell ez mert cseszegetni akar hanem pontosan tudja,hogy milyen egészség károsító hatása van az ilyen állapotnak.
Ismerek olyan bulémiás akkor még lányt akinek teljesen felborult a hormonháztartása.Egyszer csak többé nem menstruált.Több évbe telt mire helyre rakták gyógyszerekkel a hormonjait.Nagy nehezen sikerült is teherbe esnie.
És ez csak egy példa volt a következményekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!