Szerintetek ez mi lehet? Forduljak orvoshoz?
19 éves lány vagyok, fél éve szedek fogamzásgátlót.
Az első hónapban volt pecsételő(köztes vérzésem) amiről a doktor azt mondta,hogy az első 3 hónapban normális. Utána megszűnt,nem volt semmi probléma. Pontosan jött a megvonásos is.
Ma viszont elkezdtem barnázni. A következő megvonásos vérzésig még lenne kereken egy hét.
A tablettát mindennap bevettem,nagyjából ugyanabban az időpontban. Illetve egyszer felejtettem el bevenni 8-9 óra körül,de azt is pótoltam 2 órán belül. Mi lehet a "baj"?
Mivel ilyenkor mindent leallit a gyogyszer. Igy barnazni sem "szabadna" mert pl peteeresed sincs es verzesed is ugymond mesterseges. Megvonás miatt jon. Igy gyogyszert kellenne valtanod. Termeszetesen a legjobb lenne orvoshoz menni nem azert mert baj van hanem mert lehet
Es ha megint legyint a dologra , menj masikhoz
Rendben van,kérek időpontot,aztán elmegyek. Amúgyis elfogyott volna a gyógyszer,tehát mindenképpen tervben volt,csak így akkor ezt is megemlítem.
Kórházba járok tbs dokihoz,így mindig más van,remélem ebből nem lesz keveredés.
Köszönöm a válaszokat! További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!