Szerintetek megoldás lenne ha itt hagynék mindent?
Arra gondolok hogy annyira kikészítem magamat mentálisan hogy ne is tudjam a körülöttem élő világról. Hogy mondjam... Nyugtatók szedése, napi 18-19 óra alvás (ez már megtörtént egyszer, két hétig tartott és azóta is hiányzik)
Hogy mondjam. Sok olyan "ember" van az életemben aki elhanyagol engem és hiába keresem a társaságát, valami mindig "KÖZBEJÖN" hoppá... milyen elfoglalt mindenki. Mind1, nem a problémáimat akarom ecsetelni hanem azt, hogy szerintetek jó megoldás lenne ha elmenekülnék a valóságból? Ha álmokból építenék magam köré egy tökéletes világot? Mert egyre vonzóbb ez nekem mostanság.
Amit értek az álomvilág alatt:
- Időm nagy részének átalvása.
- Álmokba menekülés.
- Teljes közöny, elkülönülés.
- Önzés (mert nem kapok vissza semmi jó gesztust)
- Akár önkárosítás útján is, de elnyomni magamat.
- BOLDOGNAK LENNI.
Azon két hét alatt tényleg boldog voltam... Azok az álmok máig visszatérnek emlékként.
Az a baj hogy... hogy mondjam. Nem tudom. Egyszerűen élni akarok, de csak úgy lenni. Semmit se akarok csinálni.
Mellékelten 19 vagyok, és fiú/férfi kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!