Egy barátom elviselhetetlené változott, mindenki elhagyta , és már csak én vagyok neki. Az útobbi időben elkezdtem őt kerülni, meg közölni vele hogy nem nagyon szeretnék már vele találkozni amire öngyilkosságal fenyegetett, mit tegyek?
Szóval nagy vonalakban, transzi srácról van szó,aki nem igazán tudja magát elfogadni ilyennek, és teljes mértékben rám van akaszkodva, mert nincs másbarátja. Viszont én is élném az életem meg már túlsok is nekem, ezért közöltem vele, hogy nem szeretnék már vele találkozni.
Erre jött a fenyegetőzés, hogy őt mindenki elhagyja, és hogy ha én is elhagyom akkor megfogja ölni magát. Képeket is küldött ahogy hasánál tartja a kést, könyörögtem neki hogy ne csináljon semmit magával, de mintha a falnak beszélnék. Nem tudom hol él, szóval nem tudom kihivni rá a mentőt, én besokaltam és letiltottam minden honnan, egyszerüen nem ért a szóból, és csak fenyeget hogy megöli magát.
Ha tegyük fel tényleg megöli magát, akkor nekem abból lehet valami bajom ? Nyilván sajnálnám ha ezt tenné, de azért nem szeretnék a másik ember hülyesége miatt börtönbe kerülni. ( már mindent próbáltam, könyörögtem neki h menjen pszchiologushoz, kérjen segitséget bárkitől akitől tudd, stb hatástalan. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!