Miért nem hatnak a rohadt fájdalomcsillapítók?
Régebben ha fájt a fogam, bevettem egyet, és lassan el is múlt. Mostanság már egyik sem veszi ki (advil, algoflex, aspirin)
Tegnap tömték a fogam, azt mondta az idióta orvos, hogy nem gyökérkezeli, mert csak 10 % az esély rá, hogy nem lesz más megoldás. Hát köszi szépen, most rohadtul fáj.
Most vettem be xiloxolt
Talán majd hat
Cataflam meg a másik sincs itthon
Valószínűleg túl erős a fájdalom.
Keress másik fogorvost.
Ha hétfőig nem bírod, fogorvosi ügyelet (úgy tudom) Budapesten a 8.kerületben, a Szentkirályi utcában található.
3-as vagyok, újra.
Ha nem Budapesten laksz; akkor a legközelebbi háziorvosi ügyelet tudja megmondani, hová fordulhatsz fogorvosi ügyeletért.
Ha nem bírsz vele, cseréld le (foghúzás, implantátum).
De remélem tisztában vagy vele, hogy a fájdalomcsillapító az messze nem gyógyszer. Tehát addig fantasztikus, amíg elérsz egy fogorvoshoz, fogszakorvoshoz, implantológushoz .. Ha már rászoktál a fájdalomcsillapítókra az régen rossz. Még a gyógyszerek is úgy működnek, hogy lebontásuk során, szinte kivétel nélkül roncsolja a májat és a vesét.
Minél jobban ráállsz ezekre, annál rosszabbul jársz és a végén természetesen a beavatkozást nem úszod meg! (pl itt foghúzás) ;D irány a fogászat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!