Mégis hogy lehet bármilyen tudatmódosító szer nélkül úgy boldogan élni mint azzal?
Figyelt kérdés
Lehetetlennek látom2022. jún. 23. 18:33
1/7 anonim válasza:
Még életemben mem fogyasztottam tudatmódosító szereket, ezért boldogan tudok élni!
2/7 anonim válasza:
Egyes megelőzött. Ugyanezt akartam írni.
4/7 anonim válasza:
Fogyasztok tudatmódosító szereket, van élvezeti értékük de nem azoktól vagyok boldog, nem azok tesznek boldoggá.
5/7 anonim válasza:
Akkor élj azzal. Ez is egy lehetőség. :)
6/7 anonim válasza:
Sose tettek a drogok igazán boldoggá. Ha igazán boldog akarok lenni akkor nem drogozom.
7/7 anonim válasza:
Én néha a zenétől olyan hangulatna tudok jönni, alkohol és szerek nélkül is+rám az édességek, finom ételek is eksztatikus állapotba tudok kerülni. Pedig az életem nem tökéletes, de el tudom felejteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!