Nincs erőm tovább élni, ez már nem normális?
Kérdező mentsd meg magad!
Neked az a legnagyobb bajod, hogy teljesen eltávolodtál a lelkedtől.
Ahogy már előttem is írták, a vérzést kéne valahogy megszűntetni. Jó lenne ingyenes rendelésre elmenni, ne szégyenkezz bármit is mond az orvos...a lényeg, hogy ezt intézd el.
A többit őszintén szólva teljesen megértem. Valahol olvastam, hogy mi már egy nárcisztikus világban élünk és aki kicsit is empata, érző lény már nem, vagy csak nagyon nehezen tudja a lényét megélni. Vagyis ebből következik az, hogy lelkibeteg lesz..
Én már rengetegszer akartam öngyilkos lenni. Nemrég felkerestem egy klinikai szakpszichológust, de néhány alkalom után otthagytam.
Azóta is magamon segítek. A baj az volt, hogy nem teljesen tudtam megnyílni előtte.
Megpróbáltam, esélyt adtam a dolognak, de nem jött össze.
Én is egyetemre járok, de annyit csúsztam már. Az se biztos, hogy elvégzem.
Barátaim nincsenek, sose voltak, csak haverok. Bár én se tudtam megbecsülni őket ez tény!
Mióta totál egyedül vagyok, sok mindent másképp látok. De olyan sebezhető így élni, nincs aki megvédjen. 🤣
Nemrég megint szerelmes lettem, de rögtön eszembe jutott az elviselhetetlen személyiségem, amivel tuti elüldözném szegény férfit.
Én vágyom a szeretetre, de nem tudom befogadni azt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!