Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy sovány, vékony hangú és...

Egy sovány, vékony hangú és nem túl magas férfinak milyen kilátásai vannak az egész életére nézve?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, 55 kiló, 175 centi. Még ezzel nem is lenne baj, ha nem lenne olyan a hangom, mint egy 12 éves gyereknek. Már minden vizsgálatot, orvost, szakembert bejártam, érdemi segítséget sehol sem kaptam. A csuklóm is iszonyú vékony, 15 cm a kerülete. Minden ruha lóg rajtam. Semmi önbizalmam nincsen, egy telefont sem veszek fel, nem dolgozok, utcán meg sem szólalok, idegenek közé nem is megyek emiatt. A randizás teljesen esélytelen, próbálkoztam már társkeresőkkel, mindhiába. Már egy ideje motoszkál bennem a kérdés, hogy vajon genetikai hulladék vagyok-e vagy és van-e bármilyen esélyem arra, hogy a társadalom komolyan vegyen, ugyanis eddig nem ezt tapasztaltam, hogy bárki egyenrangú emberként tekintene rám.

2022. jún. 3. 11:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
75%
10# De plasztikai sebészhez el tudnál menni és elcincogod mi a problémád, hangszálat lehet operálni.
2022. jún. 3. 12:45
 12/28 hollófernyiges ***** válasza:
86%

Nézd meg a baloldali csávót, ő Ausztria teljhatalmú diktátora volt.

[link]

2022. jún. 3. 13:06
 13/28 anonim ***** válasza:
83%

Idióta az te vagy kérdező.

Ha valós a problémád és nem unalmadban írt kamu, akkor kérdezd meg, plasztikai sebészet meg tudja operálni a hangszálaidat.

Nem vicc.

2022. jún. 3. 13:07
 14/28 A kérdező kommentje:
:D Szerinted nem vagyok már kvázi szakértője a témának évekig tartó orvoshoz járkálás és kutatás után? Te csak így belövöd, hogy meg lehet műteni, jóllehet fingod sincsen róla, hogy ezek a dolgok hogy működnek. Eleve, plasztikai sebészetnek mi köze van a gégéhez? Továbbra is idióta vagy és kérlek szállj le rólam.
2022. jún. 3. 13:10
 15/28 anonim ***** válasza:
81%
15 Tahó.
2022. jún. 3. 13:12
 16/28 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, minden bántalom nélkül mondom a kérdésed és a hozzászólásaid alapján: nem a hangoddal van a probléma, hanem a mentalitásoddal és a hozzáállásoddal.
2022. jún. 3. 13:14
 17/28 anonim ***** válasza:
82%

Te nem azért nem kellesz sehol és senkinek mert nyamvadt vagy és olyan a hangod mint egy 4 évesnek hanem mert gusztustalan a jellemed, a személyiséged.

Amilyen szerencsétlen kinézetű a külsőd, olyan nyomoronc a belsőd is.

Semmi esélyed így nincs az életben.

Egy ilyen emberrel nincs értelme barátkozni, frusztrált, torz jellem vagy.

2022. jún. 3. 13:16
 18/28 anonim ***** válasza:
88%
17# 👍
2022. jún. 3. 13:17
 19/28 anonim ***** válasza:
25%
A normális genetikájú emberek, akiknek a kisujjukat sem kell mozdítani ahhoz, hogy pozitív visszajelzést kapjanak, lehurrognak. Szerintük nem fontosak a testi adottságok, ez mindig így volt, és így is marad. Ne várd, hogy megértsék. Ők feltétel nélkül megkapták azt, ami számodra szinte elérhetetlen.
2022. jún. 4. 08:46
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
19# nem elérhetetlen, hanem tenni kellene érte.
2022. jún. 4. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!