Anorexiás vagyok,látom hogy vékony vagyok(nem annyira) de mégis akarok még fogyni. Akor anorexiás vagyok vagy sem?
Én is 43 kg vagyok (162 cm) és 70%-ban kövérnek látom magam, néha átlagosnak.
De 9-10 kg hízás után azért eléggé elfajult a testkép zavarom.
Milyen magas vagy? A 43 kg kevés. Olyan 155 centi magasságig még éppen határeset.
De az anorexia nem csupán túlzott soványság, hanem pszichés. Szerintem ez már az.
Előfordul anorexiásoknál, hogy nem mindig látják magukat kövérnek. Még olyan is lehet, hogy időnként látják, hogy vékonyak, aztán megint nem. Vagy bizonyos testrészeiket látják csak kövérnek.
Szintén előfordul, hogy nagyon kívánnal valamilyen ételt. Hiszen egy normális ember számára természetes, hogy eszik, talán sokszor unja is. Egy anorexiásnak, aki folyton csak visszafogja magát, néha kívánatosabb lehet egy étel, épp azért, mert "tiltott", mert annyira keveset enged meg magának belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!