Vékonyként más is tapasztalta ezeket?
Gyakran megkapom, hogy milyen vékony vagyok (szeretem hogy vékony vagyok és igazából nem is látom magam túl vékonynak, szerintem pont jó) Gyakran megkapom, ezeket a kijelentéseket, kérdéseket.
Miért nem eszel többet? (Nem hiszem el, hogy nem lehet érteni, hogy TÉNYLEG csak ennyi esik jól, nem szeretem úgy tele enni magam, hogy mozdulni ne tudjak)
Miért tornázol, hisz vékony vagy! (Attól hogy az vagyok még szükségem van mozgásra)
Ha szülsz majd meghízol! ( Ezt csak simán nem értem, hogy ez most miért kell? De komolyan)
Ha kicsit is látszik bármikor, hogy van egy kis pocim menstruáció, kaja stb. miatt, akkor biztos valaki megkérdezi Terhes vagy? ( Bár szerintem ez eléggé pofátlanság).
Ha gyümölcsöt eszek megkapom, hogy miért fogyozom? ( Attól hogy vékony vagyok nem csak egészségtelen kajákat akarok enni!)
Vagy csak elkönyvelnek anorexiásnak, és azt hiszik, hogy kövérnek látom magam. ( Hiába mondom, hogy nem látom magam annak)
Annyiszor megkapom,és hiába mondom el, az már nem érdekli őket. Nagyon idegesítő és bosszantó tud lenni.
Ti mit tapasztaltok? Titeket is ennyire bosszant?
Megkapom én is ezeket, de nem bosszant. Gondoljon, mindenki, amit akar :)
Igazatadó válaszokat adok mindig. "Igen, terhes vagyok. Tán gond?"
"Igen, fogyozóm, cél a 20 kg vasággyal együtt"
"Igazad van, de én azért tornázom, hogy formás is legyek, ne csak vékony. Meg mert egészséges. Te is tornázhatnál akár"
"Jó, eszem majd még egy kicsit, de csak később" - aztán úgy is elfelejtődik.
Annyi gond van a világban, ilyeneken kár bosszankodni szerintem.
Én 192 cm magas vagyok, és hozzá 91-92 kg, tulajdonképpen vékonynak tűnök és az is vagyok, nem vagyok izmos, inkább szikár, de nem full erős, sőt karban gyenge vagyok kifejezetten. Emelni bírok súlyokat odébb mozdítani, de magamat fekvőben már nem bírom el.
Vaskádat egyedül cibáltam ki a házból felújításkor, na pedig az aztán dögnehéz.
Pedig eszek, normál adagot. Nagy leves + akár második repetával + édesség is lemegy.
Ilyen a szervezetem, égeti elfelé a kaját de nem dolgozza be. Hova lesz nem tudom.
Lehetnék 110 kg-os kétajtós is ha nekiállnék fejleszteni magam, de minek. Hamar lejönnék róla vissza.
Én fiúként kapom ezt meg pár embertől. Pedig még némi felesleg is van rajtam, tény hogy kevés. Én így jól érzem magam, eszem ágában sincs hízni. Nem tudok mit kezdeni vele, kövért ugyebár illetlenség kritizálni, de vékonyt nem. Irónikus, hogy pont a kövér embereknek szokásuk mondogatni, ha a nagyit nem számolom bele.
Amúgy nekem az ízlésem lányok terén szintúgy vékony, kommentekben látom mindig megjelenik pár aggódó lélek vagy akinek épp más tetszik és muszáj oda írnia. Nem értem amúgy őket sem, miért nem megy tovább, minek sértegetni, persze kövér embert már kevésbé szokás. Nem mintha a vékony lányok is épp barát problémával küszködnének, nekem se volt idáig bajom a lányok terén. Igen van, akinek nem tetszek, de tök mindegy milyen lennék, akkor is lenne olyan. Legalább magamnak "tetszek", egészséges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!