Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki adjon tanácsot, hogy...

Valaki adjon tanácsot, hogy hogy lehet hajnali 4kor ne régi sérelmeken agyalni? Az 5. frontint szedem.

Figyelt kérdés
Az a gond hogy sok konfliktusom volt és nem midnig úgy reagáltam ahogy kellett volna. Sokszor elengedtem a fülem mellett egy beszólást. Pedig bárkit, aki egy kicsit is árt azonnal végtelenül meggyűlölök. Nem gondolhatják hogy rám emelhetik a hangjukat… Borderline tüneteim vannak. Az agyam éjjelente folyton újra eljátssza ezeket a konfliktusokat és extrém dührohamokat kapok. Most is. Már az 5. frontint szedem. Valakinek hasonló gond?
2022. máj. 5. 04:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván ők voltak a rosszak, akik bántottak.

Azt próbálják a többiek elmagyarázni, hogy meg kell tanulni továbblépni. Ebben terápia tudna segíteni. Átmenetileg gyszer lenyugtathat, de ez nem oldja meg azt a bajt, hogy nem tudod feldolgozni.

2022. máj. 8. 15:10
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
#19. válaszoló vagyok: Én pl. megtanultam azt, hogyha valaki bánt engem vagy képtelen elfogadni engem és ezért basztat, akkor ez csak az ő problémája nem az enyém, szóval isten igazából nem érdekel mit mondanak, ez is csak őt minősíti, hogy megtámadott.
2022. máj. 8. 15:37
 23/26 A kérdező kommentje:

Igen persze miden bantas komplexusból fakad. Ettől függetlenül én nagyon büszke és önérzetes vagyok és nem bírom elviselni ha bárki ellenem tesz.

Nem bírok túllépni rajta

2022. máj. 8. 16:11
 24/26 anonim ***** válasza:
17.-es vagyok. Képzeld el, hogy ha beteg vagy az orvos tud segíteni. Hozzám is oda jön ez a nem normális hogy őt megverte a párom ötödikben. Az se zavarja, hogy nem egy suliba jártunk. A párom már visszavágót is javasolt neki. Az nem jó O meg akarja beszélni. De hogy mit azt O sem tudja mert zavaros. Volt hogy koncert után is odajött hozzám és mondta. Már ott tartok hogy én is szájba verem. Ja és én 40 vagyok a párom 35. Szerinted ez normális dolog?
2022. máj. 8. 16:33
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem te ne verd szájba az ilyet, mert rosszabbul jársz. Játssza le a pároddal. Szerintem még mindig a párod kerülne ki győztesen, csak nem meri bevállalni a nyuszi és ezért akarja "megbeszélni vele", mintha azzal bármiféle győzelmet is elkönyvelhetne magának. Szerintem annak a csávónak kisebbségi komplexusa lett ilyen téren. Meg lett szégyenítve is, és úgy gondolja, hogy ezt ő nem érdemelte meg, pedig csak egyszerűen a párod nyert akkor és ezt ő nem tudja elfogadni.
2022. máj. 8. 16:46
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem primitív dolog verekedéssel kezelni konfliktust. Ha vki régi sérelmén nem tud túllépni, traumáit feldolgozni, az pszichoterápián tanulhatja meg.

Ennek ez a kezelési módja.

2022. máj. 8. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!