Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki adjon tanácsot, hogy...

Valaki adjon tanácsot, hogy hogy lehet hajnali 4kor ne régi sérelmeken agyalni? Az 5. frontint szedem.

Figyelt kérdés
Az a gond hogy sok konfliktusom volt és nem midnig úgy reagáltam ahogy kellett volna. Sokszor elengedtem a fülem mellett egy beszólást. Pedig bárkit, aki egy kicsit is árt azonnal végtelenül meggyűlölök. Nem gondolhatják hogy rám emelhetik a hangjukat… Borderline tüneteim vannak. Az agyam éjjelente folyton újra eljátssza ezeket a konfliktusokat és extrém dührohamokat kapok. Most is. Már az 5. frontint szedem. Valakinek hasonló gond?
2022. máj. 5. 04:22
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nincs értelme életben lenni ha az embert ennyi sérelem ért mint senki mást
2022. máj. 5. 17:24
 12/26 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2022. máj. 5. 17:30
 13/26 anonim ***** válasza:

Azért az sem mindegy, hogy miért szólogatnak be.

Van aki ad rá okot van aki nem.

Inkább írj róla egy kicsit, hátha kapsz itt jó tanácsot.

Néha az is elég, ha valaki csak meghallgat.

2022. máj. 5. 17:56
 14/26 anonim ***** válasza:
Bosszú lenne a megoldás... Szep
2022. máj. 7. 07:02
 15/26 anonim ***** válasza:

Azt te is látod, h az agyalással ártasz magadnak. Továbblépést kellene megtanulni, feldolgozni a sérelmet.

Ehhez kellhet a terápia.

2022. máj. 7. 08:42
 16/26 A kérdező kommentje:
14, szóval én szép vagyok mert bosszút akarok, de aki ártott azzal meg nincsen semmi baj
2022. máj. 7. 09:33
 17/26 anonim ***** válasza:
Tovább kell lépni. Nyugi ismerek ilyen elmebeteg gyereket aki huszon éve ragodik az általános iskolában történt dolgokon.
2022. máj. 7. 10:05
 18/26 A kérdező kommentje:

Az az elmebeteg, akit 20 ev után is megvisel hogy bántották az iskolában? Nem inkább a férgek, akik bántalmazók voltak?

SOHA nem lehet túllépni iskolai bántalmazáson

2022. máj. 8. 13:06
 19/26 anonim ***** válasza:
Egyszerűen elfogadhatatlannak találod azt, hogy a többiek általánosba bántalmaztak. Azért azt tud, hogy ilyen korban eléggé kiforratlan még a személyiséged és sajnos meggondolatlanabb(nem gondolnak a következményekre) szokott lenni az ember. Viszont én szerintem ettől eltekintve a rossz indulat ott volt mindegyikben ehhez kétség sem fér.
2022. máj. 8. 13:18
 20/26 A kérdező kommentje:

Ezzel aztán nem lehet felmenteni a férgeket hogy kiforratlan még a személyiség… az enyém meg most lett kiforrt es majd megkapják a bosszút

De munkahelyi vagy akar az utcán történő beszologatasokrol is beszélek amitől duhrohamaim vannak plane mióta frontint szedek

2022. máj. 8. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!