Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan léphetnék túl a régi...

Hogyan léphetnék túl a régi sérelmeken? L/21

Figyelt kérdés
Gyakran eszembe jutnak a régi iskolás dolgok, és sokat álmodok is ezekkel, ami miatt sokszor rossz kedvű vagyok. Pl. hogy fogdostak a fiúk, mert már 10 évesen nagy volt a mellem, meg a tanárnő elfenekelt mindenki előtt. Azóta is utálom ezeket az embereket és gyakran eszembe van a múlt. Mit tehetnék, hogy végre tovább lépjek ezen?

2015. jún. 16. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Mások azért bőgnek, mert kicsi a mellük.

Elfenekelt a tanárnő? Tojd le.

Próbálj a jövőre koncentrálni, ne ragadj le a múltban.

2015. jún. 16. 15:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Jah, kösd le a figyelmed, tereld el a figyelmed a múltról és arra koncentrálj mit szeretnél az életben. Ha meg valami trauma ért gyerekkorodban akkor meg menj egy pszichológushoz, majd segít feldolgozni. De ilyen dolgok miatt nem szabadna a múltban ragadni, mindenkinek volt gyerekkorában kellemetlen helyzete, vagy ép megszégyenítése, ezen már rég túl kellene lépni.
2015. jún. 16. 15:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos van, aki nem vagy nehezen felejt. Én is ilyen vagyok. De ha nem a múlton merengsz hanem a mostani barátaiddal próbálod jól érezni magad, akkor előbb-utóbb jönnek új jó emlékek, amik kiszorítják a régi rosszakat.
2015. jún. 17. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!