Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Anyám és apám szexelnek és ez...

Anyám és apám szexelnek és ez engem nagyon zavar. Nem akarom hogy azt csinálják. Egyszerűen undorodom ettől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem kell olyan idióta hozzászólás, hogy keress fel pszichológust!

18/F

2022. máj. 2. 22:31
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
82%

De a kérdező nem azt írta hogy zavarják a hangok, hanem maga a tény hogy a szülei szexelnek. A szigeteléssel megoldódik a hangbeli probléma, de ha őt maga a tudat zavarja, hogy szexszelnek a szülei, azzal nem lehet mit kezdeni. De jó lenne ha kifejtené ezt maga a kérdező.

Most a zajok zavarják, vagy az a tény, ha csendben elvonulnak a szülei és azt csinálják, illetve este egymás mellett fekszenek (szexszelnek)? Ezen csak az elfogadás segít, illetve a kizárás, azaz nem kell vele foglalkozni.

2022. máj. 3. 13:29
 22/23 anonim ***** válasza:
80%
Nekem leírta privátban, hogy az zavarja, hogy hallja a beszélgetést is, nemhogy a szexet.
2022. máj. 3. 19:17
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Szedj fel egy csajt és kekszelj te is .

De szerintem balhere vagy ahhoz, legalábbis az jön le nekem abból,hogy itt nyafogsz.

2022. máj. 13. 17:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!