Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan adjam a lány tudtára,...

Hogyan adjam a lány tudtára, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Már beszéltünk pár alkalommal, volt olyan, hogy több órán keresztül, el is hívtam már "randira", de még mindig rettegek tőle, és hogy beszéljek vele, vagy egyáltalán összeakadjon a tekintetünk. Mit tehetek a szorongás ellen? Már azon is gondolkodtam, írok neki levelet, de az katasztrófa lenne...

tegnap 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát mondd meg neki és kész!
tegnap 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mitől félsz? Max. megmondja neked, hogy ő nem szeret és akkor legalább nem pocsékolod rá többé az idődet és lehetsz boldog valaki mással.

Mondd meg neki!

tegnap 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
47%

Inkább bújj hozzá, simogasd meg, fogd meg a kezét, közeledj, majd meglátod mi a reakció.

Ha jó, akkor a helyzet adja magát, elég együtt lenni.

Nem szeretik a vallomásokat, ha letámadod őket, nem tudnak vele mit kezdeni akármilyen kedves és őszinte, sajnos tapasztalat.

Szóval ha lehet ne verbalizáld, csak ha már stabil a dolog és együtt vagytok.

tegnap 23:10
 4/4 anonim ***** válasza:
47%
Duma helyett akció kell, azt tudják értékelni. A reakcióikból úgyis látod hogy mennyire zártak.
tegnap 23:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!