Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Anyám és apám szexelnek és ez...

Anyám és apám szexelnek és ez engem nagyon zavar. Nem akarom hogy azt csinálják. Egyszerűen undorodom ettől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem kell olyan idióta hozzászólás, hogy keress fel pszichológust!

18/F

2022. máj. 2. 22:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%

Maga a kérdés megfogalmazása meg tartalma elég fura, hiszen a szex jó dolog, de lássuk be az baromi kellemetlen amikor az ember hallja a szüleit szexelni. Tudja az ember hogy csinálják, de az nem ugyanaz mintha hallaná az ember, erre pedig felnőtt emberek figyelhetnének.

De az rosszabb ha anyádat és a pasiját (aki egy idegen és akit marhára nem kedvelsz) hallod.:)

2022. máj. 3. 08:06
 12/23 anonim ***** válasza:
24%
Keress fel pszcihológust.
2022. máj. 3. 08:18
 13/23 anonim ***** válasza:
32%

Én azt nem szeretem, hogy mozogsz, dobog a szíved, és lélegzel. Hánynom kell tőle. Undorító. Fejezd be!!!

....

2022. máj. 3. 08:21
 14/23 anonim ***** válasza:
32%
Te is így készültél. De minek? 🤷‍♀️
2022. máj. 3. 08:40
 15/23 anonim ***** válasza:
45%
Remélem aki leszólta a kérdezőt éjszakánkét a szülei nyögéseire és évődésére alszik el! Mennyi beteg ember van.. egy gyereknek sem kell szexet hallgatnia, pláne nem a szülei szexuális életét. 18 évesen sem normális, én sem hallgatnám szívesen végig ahogy anyám szexszel, pedig a gondolatával nincs bajom, de hallgatni esténként?? Annyira ki vagytok éhezve, hogy mindegy milyen formában jön a szex, ugye?
2022. máj. 3. 08:46
 16/23 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom nem 5 szobás házban laknak hárman a kérdezőék, hanem pl. egy 2-3 szobás panelban, ahol igenis sokkal jobban áthallatszanak ezek a zajok.
2022. máj. 3. 08:59
 17/23 anonim ***** válasza:
45%
Bár nr szexeltek volna, akkot nem lenne itt ez a kérdés.
2022. máj. 3. 10:13
 18/23 anonim válasza:
73%

15

Kicsit eltúlzod a dolgot szerintem. Abban egyetértek hogy aberrált aki kifejezetten erre izgul, családon belül. De ha kicsi a lakás, vékonyak a falak, akkor egy csendesebb szexből is hallatszódhatnak zajok. Pl ágy nyikorgás, cuppogás, csattogás akármi. Ezek a szex velejáró hangjai. Nem csak hangos bőgésre kell gondolni azonnal. Az pedig nem életszerű hogy 2 felnőtt ember, akik szülők lettek, éljenek cölibátusban.

2022. máj. 3. 11:35
 19/23 anonim válasza:
74%

Akkor a 18 éves mamlasz se hordja haza a csajait dugni. Ugyanazt az "undorító" tevékenységet végzi. Ha én tiszteletben tartom a fiam szexuális életét, akkor tegyen ő is így.

Tiszteletben tartom=nem foglalkozom vele, de elfogadom hogy van, létezik.

Persze direktbe hangoskodás valóban igénytelen és zavaró lehet. De ha apró zajok hallatszódnak ki, nos az ezzel jár.

2022. máj. 3. 11:40
 20/23 anonim ***** válasza:
34%

Nem direkt hangoskodás, de azt se kellene hallani éjszaka, ahogy az anyja levegőt vesz szpás közben és épp cuppant egyet, vagy hallja a "csattogást", vagy ilyesmi. Szigeteljék a házat, a szex hangjai nem tartoznak másra, pláne nem az ember gyerekére! Ugyanígy ők szerintem fel lennének háborodva, ha hallanák a fürdőajtón keresztül, hogy "fap-fap-fap". Attól, hogy elfogadom valami létezését, nem kell hallgatnom, így ő passzív résztvevővé válik.

Nem azt mondom, hogy direkt hangoskodnak, hanem hogy a szexnek van hangja, azt pedig szigeteléssel el kell nyomni, ha máshogy nem tudja kikerülni, hogy hallható legyen. Dugjanak akkor, amikor más nem hallja. Mindenki így szokta. A srác sem akkor veri ki magának, amikor a szülei hallhatják(gondolom, ugye kérdező?). Ha hallanák fel lennének háborodva, hogy miért akkor kell, mikor hallják. És ez a normális reakció. Exhibicionistának kell lenni ahhoz, hogy elfogadhatónak tartsd, hogy bárki hallja, ahogy dugsz valakit/dugnak téged. Betegnek meg ahhoz, hogy a gyerekeddel viseltesd el ezt. A szülők szerintem nem tudják, hogy hallatszanak, szólni kell nekik, hogy "anya, hallottam, hogy este jó éjszakátok volt, nagyon vékonyak itt a falak, szerintem ráférne egy plusz réteg szigetelés"

2022. máj. 3. 12:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!