Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Emberek miért itélik el akki...

Emberek miért itélik el akki vagdosa magát?

Figyelt kérdés
Emberek miért itélik el akki vagdosa magát?
2022. ápr. 27. 15:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egyébként a 6. hsz.-ben is MÓDSZERT írtam, és nem embert...
2022. ápr. 27. 16:16
 12/19 anonim ***** válasza:
39%
10# te szuper vagy! Erős, mentális, csodálatos hős. Vagdosás beteges dolog amit kezeltetni kellene, nem megoldás. Ez komoly, te ilyen okos is vagy ámulok, demagógia szót kell csak megtanulnod használni egyébként tökéletes! Leírtad, hogy a Föld forog. A szerencsétlen vagdosós nem te vagy, nem az ő mentális állapotában leledzel. A szorongás diagnózisa (röhejes) felültetett magas polcra, ezért azt hiszed magadról te lekvár vagy. A tanmese másik felét nem írom le.
2022. ápr. 27. 16:30
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Őszintén 12-es, te jól érzed magad? Kérdezz meg egy pszichológust / pszichiátert, hogy normális dolog-e, és kell-e kezelni... Kíváncsi vagyok, mi lesz a véleménye! Milyen Föld forog, meg magas polc? Ez az egész hisztid rólad szól, nem rólam. Egyébként ahogy elnézem, nem én, hanem te röhögted ki az én betegségemet, just sayin'.
2022. ápr. 27. 16:36
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként a generalizált szorongás BNO-s létező diagnózis, na tessék, lehet röhögnöd.
2022. ápr. 27. 16:57
 15/19 anonim ***** válasza:
29%
Sokan kezelés alatt is vagdossák magukat mert az sem csodaszer erre. Nem elítélni, ellenezni kell.
2022. ápr. 27. 17:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy valaki kimondja, hogy ez rossz, elvetendő MÓDSZER, az nem az adott ember elítélése... És főleg nem azt jelenti, hogy a másik ember nem tudná, hogy milyenek a pszichés problémák.
2022. ápr. 27. 17:17
 17/19 anonim ***** válasza:
68%

Sok itt az ítélkező. Azért írtam. És tényleg nem olyan, hogy elmegy vki kezeltetni magát és ez hipp-hopp elmúlik. Nagy akaraterővel is néha évek kellhetnek. Persze neha hamar le tud vki állni, de nem mindig.

Vki mögött több év terápia van és még vagdos. Szed 5 féle gyszert stb.

Azt kőnnyű mondani, h kezeltesse magát, mintha ez csodaszer lenne.

10 év után is volt vagdosásos visszaesésem. Folyamatos gyogyszeres kezelés és terápia mellett.

2022. ápr. 27. 17:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem csodaszer, a kezelés pedig egy hosszú folyamat, esetenként akár élethosszig tartó + akaraterő kell hozzá. Viszont ücsörögni ebben az állapotban kezeletlenül nagyon nem kifizetődő.

Ha pedig van az embernek rosszabb időszaka van, akkor elhiszem, hogy némileg vissza tud esni, de legalább lesz valamilyen kapaszkodója kijönni a helyzetből, nem úgy, mint akire ezt ráhagyták és sosem látta szakember.

2022. ápr. 27. 17:34
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

18

Egyetértek.

2022. ápr. 27. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!