Azok az emberek akik drogoznak miért szoktak lefogyni?
Figyelt kérdés
Melyik drogtol vagy miért van ez a jelenség hogy akik drogoznak azok nagyon soványak?2022. ápr. 11. 23:00
1/7 anonim válasza:
Mert étvágytalanságot okoz és nem esznek eleget.
2/7 anonim válasza:
Általánosítás. Nem mindenki van lefogyva. Annyi, hogy a serkentők mellett csak a cigit eszed. A fű mellett meg zabál a legtöbb ember, mert jobbak, intenzívebbek az ízek.
3/7 anonim válasza:
Mert nem esznek eleget.
Érdekesség: akkor is lefogy valaki, ha csak simán nem eszik eleget, még csak drogozni nem kell hozzá.
4/7 anonim válasza:
Drog mellett sem mindenki sovány. Amfetaminszármazékok étvágytalanságot okozhatnak, de ez sem mindenkinél van így.
5/7 anonim válasza:
Régebben kéz alól lehetett fogyasztó tablettákat venni, amfetamin hasonló hatóanyaggal.betiltottak.nem ittam csak pofaztam,pörögtem,alig aludtam tőle.masnap meg rottyon voltam.nagyon régen élőben láttam drogosokat Görögországban,a buliban egy helyben ugráltak órákon át és a pupillajuk nagy volt.vicces és rémisztő volt.orulok,H nem most vagyok tini.
6/7 anonim válasza:
Elfogy a pénz és nem marad kajára.
Vagy étvágy idővel csak akkor van, ha az illető be van állva.
A drogosnak fontosabb hogy cucca legyen, mint kajája.
tapasztalatból mondom, hogy el lehet jutni erre a szintre is.
Igaz én sosem mentem 70 kg alá, de az isigaz, hogy akkor áltam meg a hízásban, amikor elkezdtem cuccozni. Ezzel egyidejüleg elfogyott a pénzem is is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!