Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fiúk drogoznátok úgymond egy...

Fiúk drogoznátok úgymond egy lányért?

Figyelt kérdés
Tudom ez így hülyeség, de van két lány akik amolyan haverok és el akarnak menni buliba és elvinnénk őket haverommal, de szeretnének anyagozni is. (mdma és meth) Szeretnék, ha én is kipróbálnám.
2020. nov. 6. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Drogosokkal sem foglalkoznèk.
2020. nov. 6. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak imitáld. Vagy gyorsan kicseréled porcukorra vagy szőlőcukorra (fajtától függően) aztán eljátszod, hogy "hű, de hasít az anyag".

Persze a kérdés az, hogy minek, és miért akarsz egy drogos nővel kapcsolatban lenni? Vagy csak egy éjszakára? Úgy még esetleg, bár kissé elvtelen, de hát... A világon a legtöbb dolog az :)

2020. nov. 6. 21:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Mert klassz csajok. 10/9-es bombázók kb és én meg egy magányos kocka vagyok.
2020. nov. 6. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

3.

Akkor imitáld, játszd meg. Ha "magányos kocka" vagy, akkor valószínűleg megtanultál már hazudni és alattomosnak lenni, különben már meghaltál volna (a fajtánkat sehol nem kedvelik, elég ravasznak kell lenni a túléléshez).

2020. nov. 6. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:
83%

3

Akkor egy magànyos drogos kocka leszel hajléktalan.

2020. nov. 6. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Pff... Hányinger.
2020. nov. 6. 22:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!