Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A transzoknál miért a testet...

A transzoknál miért a testet igazítják a tévképzethez és miért nem a tévképzetet próbálják megszüntetni, gyógyítani?

Figyelt kérdés
Ha én Jézus Krisztusnak hiszem magam, akkor sem borulnak térdre előttem és szólítanak Megváltónak, hanem elkísérnek az elmeosztályra, mert valami nincs velem rendben. Akkor ha valaki fiúként lánynak hiszi magát vagy fordítva, az miért lenne más? És miért kell haragudni arra, aki szeretné a mentális zavart meggygyítani, nem pedig asszisztálni hozzá műtétekkel stb.?

2022. ápr. 17. 06:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 A kérdező kommentje:

#59 olvasd el Szilvay Gergely: a genderelmélet kritikája c. könyvét.

Azáltal, hogy többé nem szabunk felteleket annak, hogy mi a férfi és mi a nő, mert bárki lehet az bemondás alapján, máris megszűnik a fogalom jelentése.

Ahogya ti liberráltak szerint akár egy ember is lehet család, vagy a gazdi meg a kutyája, úgy ezt a fogalmat is erodáljátok, megszüntetitek.

Tudom, hogy nektek mindez magas, mert hasznos hülyék vagytok a sakktáblán, de hátha valami normális idetéved és elgondolkodik ezen.

"Ha nem kellene küzdenem azért hogy önmagam lehessek idehaza, nem is tudnál a létezésemről."

Igen, végülis ezzel a nácik meg a kommunisták is így voltak pályájuk kezdetén :D.

2022. ápr. 19. 10:55
 62/80 A kérdező kommentje:
*feltételeket
2022. ápr. 19. 10:55
 63/80 anonim ***** válasza:
0%
Akkor további jó dzsenderezést és gyűlölködést, én inkább megyek, foglalkozok értelmesebb dolgokkal...
2022. ápr. 19. 11:00
 64/80 harminezer oxigén ***** válasza:
0%

Úgy látszik van némi igazság abban amit a #60-s hozzászólásomban írtam: "hidd el, ha kifullad a "bu***i" kampány, mert a tényleges, normális többség is erőltetnek érzi majd,"

Most hogy lezárultak a választások, és érvénytelenségbe fulladt a fideszes népszavazás, a BFKH újra elkezdett foglalkozni a törvényi tiltás előtt indított nem- és névváltoztatási ügyekkel. Tegnap kaptam meg róla a levelet. Közel két és fél év, (2020.01.08-án nyújtottam be a kérvényem) három megnyert bírósági per, egy Alkotmánybírósági döntés, számos Kúria által helyben hagyott bírósági ítélet kellett hozzá hogy végre érdemben foglalkozzanak ezekkel az ügyekkel.

Niki

2022. ápr. 20. 08:38
 65/80 A kérdező kommentje:

#64 Mivel bizonyára más fontosabb dolga sincs a hatóságnak, mint a te nyomorék személyiddel foglalkozni.

A népszavazásról annyit, hogy pont olyan arányban szavaztak nemmel és érvénytelenül, amekkora lett aztán a történelmi választási vereség. Magyarul semmit nem értetek el (különösen, hogy nem kötelezi az érvénytelenség a korményt semmire) azon kívül, hogy az ellenzéki szavazókhoz eljuttatátok az ötletet.

Most viszont válsazolhattok majd arra a kérdésre, hogy vajon ezek után is homofób-e társadalom, aki a kedvetek szerint szavazott, vagy még mindig minden sarkon megvernek titeket? Érdekes kérdések ezek... :D

Látod, sehogy nem jöttök ki ebből jól, de hogy előre gondolkodjatok (vagy csak gondolkodjatok) azt hiába is várná tőletek az ember.

2022. ápr. 20. 09:05
 66/80 harminezer oxigén ***** válasza:
0%

"#64 Mivel bizonyára más fontosabb dolga sincs a hatóságnak, mint a te nyomorék személyiddel foglalkozni."

De lenne fontosabb dolga is, csak hogy épp a kormány foglalkozik ezzel, ha nem hozta volna ezt a tiltást és nem követett volna el jogfosztást, akkor nem kellett volna pereskednem, sem nekem, sem pedig még több száz embernek, az Alkotmánybíróságnak nem kellett volna tárgyalnia ezt, aminek a költségét a te adóforintjaidból is fizették. Ezzel most elköltött egy csomó pénzt a kormány (csak az én megnyert 3 peremnek az illeték vonzata 90 ezer forint, amit a kormányhivatal fizetett meg és nem beszélve a rengeteg postaköltségről) Ha békén hagyta volna a nem - és névváltoztatási eljárást akkor csak bevételt termelt volna a transzneműeken mivel ennek is megvolt a 10ezer forintos illeték vonzata.

"(különösen, hogy nem kötelezi az érvénytelenség a korményt semmire)" valóban nem kötelezi semmire, akkor meg mi értelme volt? Szintén csak kidobott pénz, de legalább a lakosság megmutatta hogy nem kér az egymás ellen uszító gyűlöletpolitikából.

"Most viszont válsazolhattok majd arra a kérdésre, hogy vajon ezek után is homofób-e társadalom, "

A társadalom egészét eddig se gondolta senki homofóbnak, néhány százaléka az, köztük te is. A kormányt viszont nagyon sokan homofóbnak gondolják, mivel olyan törvényeket hoz.

"Látod, sehogy nem jöttök ki ebből jól,"

Nos nekem ismét folyamatban van az eljárásom, szóval én azért mégis csak jól jöttem ki belőle. A kormány talán észreveszi végre hogy az ország nem vevő a gyűlöletkeltésére.

Niki

2022. ápr. 20. 09:33
 67/80 anonim ***** válasza:
76%
#66- Senkit sem èrdekel, hogy te milyen elmebetegsègben szenvedsz. Egyébként, pszichoterápiàval gyógyítható a melegség/transzneműsèg stb. Csak ezt valószínűleg, nem mondták el neked egy Momentum gyűlèsen sem.
2022. ápr. 20. 09:50
 68/80 A kérdező kommentje:

Én nagyon szívesen költök az adómból ha ez annak az ára, hogy ne halljon a kiskorú gyerekem történeteket arról, hogy hogyan vágatta le a péniszét valaki. Illteve ne is menjen be hozzá ugyanez a személy, hogy a térdén lovagoltassa és azt állítsa neki, hogy ez normális.

Amúgy te miért nem mész ki külföldre valami "szabad" országba, mondjuk Anglia, ahol most tiltották be a nők megbámulását (mivel annak érzed magad, így kettős biztonságban lennél, habár biztosan nem én leszek az, aki megnéz :D )?

"A kormányt viszont nagyon sokan homofóbnak gondolják, mivel olyan törvényeket hoz."

Az a maradék egyharmad pont jó lesz a "nagyon sokan" maximumának.

2022. ápr. 20. 09:50
 69/80 harminezer oxigén ***** válasza:
38%

Bizonyára hatalmas szaktekintély lehetsz a pszichológia területén, hogy ezt így kijelented. Hol is diplomáztál? (az ecserin vett diploma nem érvényes) Ha nem haragszol meg, én inkább a szakembereknek fogok hinni nem pedig neked.

"Amúgy te miért nem mész ki külföldre valami "szabad" országba, mondjuk Anglia"

Veled ellentétben nem mindenki futamodik meg ha nehézséggel találja szembe magát. Bár bizonyára nagyon kézenfekvő a fejvesztett menekülés számodra.

Niki

2022. ápr. 20. 10:30
 70/80 A kérdező kommentje:
#70 te hol és mit dolgozol amúgy Niki? Csak arra lennék kíváncsi, hogy tényleg bátran itt maradsz-e, vagy csak nem engedheted meg magadnak anyagilag, hogy elmenj. Mert én bár nemrég regisztráltam, de régen is találkoztam már itt a neveddel.
2022. ápr. 20. 11:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!