Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A transzoknál miért a testet...

A transzoknál miért a testet igazítják a tévképzethez és miért nem a tévképzetet próbálják megszüntetni, gyógyítani?

Figyelt kérdés
Ha én Jézus Krisztusnak hiszem magam, akkor sem borulnak térdre előttem és szólítanak Megváltónak, hanem elkísérnek az elmeosztályra, mert valami nincs velem rendben. Akkor ha valaki fiúként lánynak hiszi magát vagy fordítva, az miért lenne más? És miért kell haragudni arra, aki szeretné a mentális zavart meggygyítani, nem pedig asszisztálni hozzá műtétekkel stb.?

2022. ápr. 17. 06:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
31%
Nekem nem árt, legalábbis nem gondolom, hogy árt. Csak kérdeztem, hogy miért ez a jobb megoldás.
2022. ápr. 17. 18:52
 42/80 anonim ***** válasza:
37%
Mert mi lenne a jobb? Hagyni szenvedni? Megvárni míg öngyilkos lesz? És nem, ez nem olyan dolog amit meggyőzéssel orvosolni lehet.
2022. ápr. 17. 18:54
 43/80 A kérdező kommentje:

Nem, nem tűntem el, úgyhogy még ne hirdess győzelmet pici transzi. Nem mindenki itt b***za a rezet egész nap, ahogyan te.

"A WHO egy ORVOSSZAKMAI szervezet, amely döntést hozott egy ORVOSSZAKMAI kérdést illetően. Ennek hallatán, a konzervatív jobb oldai POLITIKAI szervezetek (pártok, politikusok stb.) POLITIKAI befolyást kiáltanak. Igazán meggyőző érv."

A náci Németországban is igen meggyőző orvosi szakmai szervezetek hoztak bizonyítékokat meg kutatást arról, hogy az árja a felsőbbrendű emberi faj. De a kommunizmusban is volt marxista orvoslás, fizika, kémia stb. A mindenkori politikai érdek befolyásolja a tudományt, nyilvánvalóan látszik ez pl. abból, hogy betiltják a reparatív terápiát. De az olyan orvosokat is büntetik, akik az aktuális politikai sodorral szembemenő következtetésre jutnak.

"Ezen logikád alapján, szerinted a terhesség is betegség, sőt egyenesen abnormális?"

Ne legyél hülye. A terhesség nem betegség, legfeljebb te meg a barátaid (barátnőid?) körében. A terhesség nem azért igényel beavatkozást, mert rendellenes folyamat, hanem azért, mert komplikációk léphetnek fel e természetes folyamat közben - de akár természetes módon is végbemehet beavatkozás (pl. császár) nélkül. Ez a nemváltó műtétről nem mondható el, sem a rákról...

"Nem magától a transzneműségtől lesz valaki öngyilkos. Szerinted mennyire egészséges lelkileg az a környezet, ahol pusztán a veleszületett állapotod miatt egybemosnak a legaljasabb bűnözőkkel, kampányt csinálnak arra hogy gyermekmegrontónak állítsanak be, a kormányzat kirekesztő, megbélyegző törvényeket hoz ellened, már a létezésedet is károsnak akarja beállítani (igen, ez kis hazánkból hozott példák)"

De igen, attól lesz öngyilkos, számtalan példa volt már erre és nem itthon, a gonosz, elnyomó Magyarországon, ahol érvénytelenül szavaz ez a homofób nép a kedvetekért, hanem a nagybetűs, csodálatos NYUGATON. Ott, ahol már régen mindneki elfogadja az őrülteket a tévképzeteikkel együtt. Bizony, ott lesznek kiugró arányban öngyilkosok a műtét után, mert kiderül számukra, hogy egyáltalán nem ezt akarták. Ha van mondjuk egy lányos fiú, simán kiderülhet róla, hogy csak egy egyszerű meleg, de a transzlobbi már azt mondja neki, hogy hú, hát te akkor belül biztosan lány vagy! Ebből aztán tragédiák fakadnak. A transzlobbi valójában halálos áldozatokat követel.

2022. ápr. 17. 19:35
 44/80 anonim ***** válasza:
34%

"Ott, ahol már régen mindneki elfogadja az őrülteket a tévképzeteikkel együtt."

a transzszexuálisok nem őrültek és nem tévképzetesek, vannak érzéketlen emberek, akik attól érzik hasznosnak magukat hogy üldözik ezeket az embereket

nyilván komolyan ki kell vizsgálni ha valaki nem átalakító műtétre vállalkozik, írta is valahol érintett, hogy nem a két szép szeméért adták oda a szakvéleményt

azzal én sem értek egyet, hogy gyerekkorban hormonterápia vagy más műtétbe belefoghasson valaki. 18 év felett

2022. ápr. 17. 19:43
 45/80 anonim ***** válasza:
79%

Azt gondolom, hogy a műtét sem oldja meg a dolgot, azt is fel kell dolgozni. Nem?

Tehát nem arról van szó, hogy ne foglalkozzunk velük, hanem a műtét, vagy úgy általában a másságuk elfogadása helyett, a meglévő testük elfogadásában segítenénk.

2022. ápr. 17. 19:44
 46/80 anonim ***** válasza:
100%

"Azt gondolom, hogy a műtét sem oldja meg a dolgot, azt is fel kell dolgozni. Nem?"

Talán meg kellene kérdezni érintettet

Viszont a transz és LMBTQ lobbi tényleg túltolta a szekeret és ezzel épp az érintetteknek árt.

2022. ápr. 17. 20:01
 47/80 anonim ***** válasza:
100%

"Talán meg kellene kérdezni érintettet"

Pont ezt teszem.

2022. ápr. 17. 20:04
 48/80 anonim ***** válasza:
20%
Én meg úgy gondolom, hogy aki úgy érzi rossz testbe született, az ne kiabálja világgá, oldja meg a saját fajtájával CSENDBEN, nem világgá kürtölve... Egy átoperálás természetellenes dolog! Nem kell a jóérzésű embereket ilyen dolgokkal megbotránkoztatni. Én meg iskolásként úgy éreztem, nem akarok iskolába járni mégis jártam... Na bumm. Az a baj, hogy mindenki úgy érzi mindent KÖTELEZŐ elfogadni. Kiváncsi lennék, hány vallásos ember akarja átoperáltatni magát. Nincs életcélja az ilyen átoperáltatáson gondolkodó embereknek, túl sok a ráérő idejük, meg szeretethiányban szenvednek. A szomszédunkban háború dúl, inkább örülni kellene, hogy itt békében lehet élni (egyenlőre), valami értelmeset kéne kezdeni az életünkkel, dolgozni, alkotni, kidobott pénznek és elpazarolt erőforrásnak tartom az ilyen átoperálásokat... Ha annyi pénze van valakinek, fogadjon örökbe kutyákat, azzal több jót tesz a világnak, meg lehet saját magának is, egy kutyával élni, törődni vele, szeretet adni és kapni lehet hogy jobb lenne a delikvensnek mint átoperáltatáson törni a fejét. Az a baj, hogy túlzottan az ember képébe tolják magukat, legközelebb a sorozatgyilkosokat fogjuk sajnálni hogy jaj szegénynek engedni kell, mert ő azt szeretné meg úgy érzi ő úgy teljesedik ki... Hát ne már...
2022. ápr. 18. 00:13
 49/80 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem se feltétlenül és minden esetben a műtét a megoldás, vannak akik be tudnak illeszkedni műtét nélkül is a társadalomba. Piszok költséges lehet egy ilyen műtét, állandóan hormonterápiára járni, ami nem épp egészséges, és a transzneműsége miatt ki is írja magát a társadalomból mert csak az adott szubkultúra fogadja el igazán.

Sorozatgyilkoshoz és pedofilhoz hasonlítani a transzneműeket elég komoly aránytévesztés, utóbbiak nem ártanak senkinek.

2022. ápr. 18. 10:23
 50/80 anonim ***** válasza:
0%
A transzneműség nem egy szubkultúra. Ezt fel kéne fogni.
2022. ápr. 18. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!