A transzoknál miért a testet igazítják a tévképzethez és miért nem a tévképzetet próbálják megszüntetni, gyógyítani?
" még ne hirdess győzelmet pici transz"
személyeskedünk? te kezdted kis szívem!!!
nos kicsi kedvesem, én orvorvosi pecséttel ellátott papírral tudom bizonyítani transzneműségem. Neked van orvosi diagnózisod arra hogy paraszt vagy? beszéljük meg személyesen. (lentebb írom az elérhetőséget)
Sokan írták hogy miért nem próbáltam meg "férfi" lenni hisz olyan genitáliával születtem?. nekik írom, próbáltam az lenni nem sikerült. Sok éven át tagadtam ön magamat. az akartam lenni ami nem vagyok sok eredménye volt (szorongás, depresszió, közel 10 év alkoholizmus) Ha nem vagy fiú akkor nem tudsz fiú lenni ennyi kész.
Már kíváncsi vagyok rád, az elkövetkező három szerdán vendégem vagy egy KV-ra már, ha van "tököd" megjelenni, várlak kis szívem!!! [link] van tököd lejönni? ha már az életem gyalázod?
#51 azért jó érzés mindig így előhozni a valódi éneteket :D Máris kiderül, hogy nem vagytok ti olyan kis ártatlan, meg nem értett báránykák... :D
Leírtam, mi a véleményem az orvosi papírról, arról nem tehetek, hogy visszamaradott vagy és arra még nem kaptál papírt. A többire miért nem reagálsz, amit leírtam?
Ha most nem megyek el veled popót rázni a ki tudja milyen melegbárba, akkor ettől most igazad lesz? Gondolom ez a következtetés.
Aha, én állok neki kötözködni. Válaszoltam értelmesen mindenre, amit a Niki írt (látod, én megteszem felé a gesztust, hogy a női nevén szólítom, mert nem kerül nekem semmibe, neki viszont sokat jelent), erre persze rögtön ostoba, transzfób meg ki tudja mi leszek.
Tolerálni valamit nem egyenlő azzal, hogy egyetértek az adott dologgal, hanem csak annyit, hogy nem bántom érte az illetőt. Jogállamban mindenkinek joga van nemet változtatni, ha akar, másoknak pedig arra, hogy ezt betegségnek lássák és gyógymódot ajánljanak fel neki. Illetve a társadalomnak is joga van arra, hogy a saját szabályrendszerét kialakítsa az ennek megfelelő viselkedésformákkal.
De úgy látszik, ti meg a Niki-félék csak egy toleranciát ismertek, azt ha mindenki kérdés nélkül bólogat a hülyeségeitekhez.
#kérdező
"Jogállamban mindenkinek joga van nemet változtatni, ha akar"
Magyarországon betiltották a jogi nem- és névváltoztatást. Én akarok nemet és nevet változtatni, több mint két éve pereskedek ez miatt a kormánnyal (még a törvényi tiltás előtt adtam be a kérvényem, 3 pert megnyertem, mégsem kaptam még meg a nevem) akkor miről beszélsz?
"azért jó érzés mindig így előhozni a valódi éneteket"
Én eddig is a valódi énemet mutattam neked. Csak leírtam hogy tahónak tartalak és meghívtalak egy KV-ra hogy személyesen beszéljük meg azt hogy mi bajod van velem, de te továbbra is paraszt módon viselkedsz. (sokat elmond a jellemedről)
Niki
Csak szólok, 2020. május 29-ig meg volt ez a jogom, csak folyton keresztbe tett a kormányhivatal, amíg nem hoztak törvényt ellene. Több száz, ha nem több ezer transznemű élt vele ameddig lehetett (én is még a törvény előtt adtam be a kérvényt, mégis az általad imádott fidesz alkotta alaptörvényben foglalt jogokat semmibe véve gátoltak/gátolnak ebben). A covid járvány kellős közepén a kedves kormányunknak ez volt a legfontosabb dolga, hogy ki...on egy pár ezer fős kisebbséggel, szóval tapsolhatsz nekik.
És ne gyere most a háborúval, ez jóval korábbi történet.
Azért kíváncsi leszek, te hogy fogadod majd ha épp te leszel az aktuális ellenségkép aki ellen éppen "harcolnia" kell nagy vezérednek.
"Amúgy ez legyen a legnagyobb nyomorod az életben, hogy most a személyidben mi szerepel." Majd ha téged vádolnak meg a postán okirat hamisítással (csak mert a személyin a név nem passzol a külsődhöz) vagy épp ez miatt aláznak meg nyilvánosan a buszon bérletellenőrzéskor majd azután beszélhetünk róla. (ezek mind megtörténtek velem)
Szép napot
Niki
#57 ellenem nem fog harcolni a kormány, mert én tartozom a többséghez: fehér, keresztény, biszex, de heteróként élő többséghez, aki nem veri nagydobra a szexuális beállítottságát.
Ellenem a te szektád az, ami harcol, amely egy 0.06%-os mikroszkóppal is alig látható kisebbség problémáját nemzetközivé dagatszja. A kormány ez ellen a lobbi ellen harcol, nem konkrétan te ellened, mert ki nem sz*rja le, hogy éppen milyen fluidnak meg sárkányfiókának érzed magad, mikor van más ezerszer fontosabb probléma ennél. Uszítani egyébként is azok ellen lehet, akik rá is szolgáltak legalább kis részben - és ti a gender propagandátokkal, a kiskorú érzékenyítéssel, a meleg mesekönyvvel meg a sok degenerált lósz*rral bőven jó célpontot jelentettetek.
Szerinted én hülye vagyok és nem látom a propaganda célt emögött? Hogyne látnám, csak éppen enélkül a propaganda nélkül is évek óta látszik, hogy mennyire beteg irányt vett ez az egész dolog, és már régesrégen nem a melegek elfogadásáról szól, hanem a nemek és család fogalmak teljes eltörléséről.
#kedvesem
"ellenem nem fog harcolni a kormány" hidd el, ha kifullad a "bu***i" kampány, mert a tényleges, normális többség is erőltetnek érzi majd, akkor a vezéred más ellenséget fog keresni, nehogy te is belekerülj a pixisbe. (ahogy látom az érzelmi kirohanásidból te igen sz***ul viselnéd)
"Ellenem a te szektád az, ami harcol"
Nekem nincs szektám, nem harcolnék ha nem támadnának/támadnál. Én csak élni akarom az életem, csak te és a társaid nem hagyjátok ezt. Ha nem kellene küzdenem azért hogy önmagam lehessek idehaza, nem is tudnál a létezésemről.
Mivel szolgáltam/szolgáltunk rá az uszításra? Azzal hogy létezem/létezünk? Elszomorítalak, továbbra is létezni fogok :D
De még mindig csak fröcsögsz. A KV meghívás még mindig áll, várlak szeretettel.
Puszi
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!