A skizofrénia meddig tárható kordában antipszichotikumokkal?
Arra próbáltam felhívni a figyelmet,hogy lehet a gyógyszer miatt alakult ki nála is. Ezesetben viszont ha ez nála is valóban emiatt van érdemes lenne más megközelítésből próbálkoznia a gyógyulás reményében.
Sajnos sokan félre fogják érteni ezért disclaimer: Nem azt mondom, hogy ő nála ezért van. Nem állítok semmit, csak (kérdőjelben) megemlíteném hogy erre is lehetne gondolni. Aztán a kérdező eldöntni, hogy utána kérdez -e ennek vagy pedig ő jobban tudja és reálisan képes dönteni. (Szerintem az utóbbi)
12
Szerintem te nagyon tájékozatlan lehetsz. Volt skizofrén exem. Ha nem szedi a gyógyszerét, azonnal visszaesik. És ez az általános. Sajnos skizofréniában muszáj szedni a gyógyszert. Bipoláris betegségben is.
A te eseted TELJESEN más.
* Kicsit túl sok volt és ex lett a mondatban.
Szóval volt skizofrén partnerem. / Az egyik exem skizofrén.
15
Nem is mondtam ilyet. A bipolárisokat mániás fázisban szokták antipszichotikumokkal kezelni.
17
És mit szedsz? Én is bipol vagyok, de folyamatosan nem tudom szedni egyiket sem.
Bipollal sokáig cdak hangstabot szedtem.
Volt egy pszichotikus epizódom. 3 évig tartott. Elvették utána az antipszichotikumot és 13 éve nem estem vissza. Aztvmondtak, hogy tevesen adtak skizofrén diagnózist.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!