Depressziós vagyok és most egy nagyon stresszes, idegesítő helyzetben vagyok, úgy érzem meg fogom ölni magam ha nem tudok kiszabadulni ebből a helyzetből, viszont a "helyzet" átmeneti, a depresszió meg kikészít. Nem bírom már tovább, a depresszió + ez, én egyszerűen nem bírom már tovább, nem bírom már, nem bírom kivárni amíg vége lesz ennek a "helyzetnek" én véget kell hogy vessek az életemnek mert már nem bírom. Egyedül vagyok, de mégis zaklatnak, nem bírom már.
Ez az amit nagyon hosszú lenne leírni, hogy miért.
Igen, a szüleim miatt.
Igen, sajnos még mindig itt élek, de már nem sokáig (remélem) mert egy módon csak kiszabadulok innen (mondjuk nem mindegy hogy milyen módon, de mivel más kiút nem igazán van..) Annyi a lényeg hogy már tényleg úgy érzem, nem bírom tovább és a depresszióm egyre rosszabb, egyre elviselhetetlenebb számomra az élet, már semminek nem látom az értelmét, olyan állapot ez hogy jobb lenne meghalni. És ez nem ilyen "tinihiszti" vagy "tinidepi" nagyon komoly baj van.
2022. márc. 30. 21:52
12/21 A kérdező kommentje:
Egyre súlyosabb ez a depresszió, és jelen pillanatban azért írok ide mert öngyilkossági kísérletre készülök de próbálom nem megtenni. Minden erőmmel azon vagyok hogy ne csináljak hülyeséget.
2022. márc. 30. 21:58
13/21 anonim válasza:
Azonnal hivj fel vakit aki kedves veled és mond meg neki segítsen
2022. márc. 30. 22:02
14/21 anonim válasza:
Kérlek ne tedd meg! Mindent meg lehet oldani!
2022. márc. 30. 22:03
15/21 anonim válasza:
Igen tényleg, nem tudnál beszélni valakivel, baráttal vagy bárkivel aki tudna segíteni?
2022. márc. 30. 22:04
16/21 anonim válasza:
Azt írtad hogy ez a helyzet átmeneti? De ha tényleg így van akkor jobb lesz később, csak meg kell várnod míg vége lesz ennek a helyzetnek. Igen gondolom, hogy nagyon nehéz lehet, de próbáld meg kérlek. Mi egyébként most ez az átmeneti helyzet? És amúgy a szüleidtől nem tudnál elköltözni, ha annyira rossz az a környezet?
2022. márc. 30. 22:09
17/21 A kérdező kommentje:
Nincs akivel beszélhetnék.
De nem teszem meg, nem szeretném megtenni. Igazából attól tartok hogy megbolondulok, mármint hogy nem fogok tisztán gondolkodni és megteszem. De ameddig józan ésszel bírok gondolkodni, addig nem teszem meg.
2022. márc. 30. 22:10
18/21 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem tudok elköltözni, valamit nagyon elrontottam de azért mert lehetetlen helyzetbe kerültem, de lesz kiút ebből, bízok benne hogy lesz.
2022. márc. 30. 22:12
19/21 anonim válasza:
Igen biztosan lesz kiút és megoldódik a probléma, bízz ebben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!