Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek amíg lesz "kiút"...

Mit tegyek amíg lesz "kiút" ebből a helyzetből?

Figyelt kérdés
Depressziós vagyok és most egy nagyon stresszes, idegesítő helyzetben vagyok, úgy érzem meg fogom ölni magam ha nem tudok kiszabadulni ebből a helyzetből, viszont a "helyzet" átmeneti, a depresszió meg kikészít. Nem bírom már tovább, a depresszió + ez, én egyszerűen nem bírom már tovább, nem bírom már, nem bírom kivárni amíg vége lesz ennek a "helyzetnek" én véget kell hogy vessek az életemnek mert már nem bírom. Egyedül vagyok, de mégis zaklatnak, nem bírom már.

2022. márc. 30. 20:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi a helyzet így tanácsot adni sem tudok. Ha depressziós vagy nyilván kaptál rá gyógyszert. Ha ilyen rosszul vagy holnap menj el pszichiáterhez. TB alapon ingyenes és tapasztalatból mondom nekem sokat segít.
2022. márc. 30. 20:07
 2/21 A kérdező kommentje:
A helyzetet szívesen leírnám de nagyon hosszú sztori és csak úgy érthető meg teljesen ha az elejétől kezdem. A gond hogy a "helyzet" miatt pszichiáterhez sem mehetek.
2022. márc. 30. 20:13
 3/21 A kérdező kommentje:
de ha valaki meghallhat leírom, csak hát idegesítő vagyok én is egyesek szerint, szóval nem tudom
2022. márc. 30. 20:18
 4/21 anonim ***** válasza:
Én szívesen meghallgatlak, nekem nyugodtan leírhatod mi a probléma.
2022. márc. 30. 20:23
 5/21 anonim ***** válasza:
Borderline tuti.
2022. márc. 30. 20:25
 6/21 A kérdező kommentje:
5. Lehetséges
2022. márc. 30. 20:46
 7/21 A kérdező kommentje:
Borderline és depresszió, stressz és mérgező környezet.
2022. márc. 30. 20:47
 8/21 A kérdező kommentje:
Azt hiszem már meg is van hogy mi a probléma. Én vagyok a fő probléma, és a családom egy része.
2022. márc. 30. 20:48
 9/21 A kérdező kommentje:
Én nem tehetek róla hogy ilyen lettem, nagyon rossz gyerekkorom volt és nem tudom feldolgozni, már nem is szeretném csak meg akarok halni.
2022. márc. 30. 20:54
 10/21 anonim ***** válasza:
Mi történt? Miért volt rossz gyerekkorod? Esetleg a szüleid miatt? Jelenleg is ebben a mérgező környezetben élsz?
2022. márc. 30. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!