Ez lehet mentális problémák miatt ?
Figyelt kérdés
Ahogy abbahagytam a zuhanyzást eltelt kb 1 perc - fölraktam a pulseoxit és 161bpm volt de folyamatosan csökkent - eleve félve szorongva zuhanyozok - félve az erősebb szívdobogástól - és pár hónapja csak 5-6 naponta , a többi időt az ágyban töltöm - szorongok - halálfélelmem van.2022. márc. 28. 16:05
11/20 anonim válasza:
Igen, menjél egy 3.-hoz, csak jól válogasd meg, hogy szimpatikus legyen, és addig pontosan: vegyél egy boxzsákot. Az, hogy nem tud azonnal fogadni, még jelzés is arra, hogy kapós szakember. Halálfélelemre nem csodálom, hogy erős gyógyszert akart adni, annyira nem kellemes halálfélelemben élni.
12/20 A kérdező kommentje:
Boxzsák ??? Nekem szorongásom van , nem levezetettlen agresszióm vagy hasonló , érted?
2022. márc. 28. 18:34
13/20 anonim válasza:
Te írtad a boxzsákot, és azért nem vitatkoztam vele, mert levezetetlen agresszió is van benned, amint az a válaszaidból kiderül, aminek persze simán lehet a szorongás az eredete.
14/20 A kérdező kommentje:
Ok még ez is lehet , de nem ez az alap probléma , de tök mindegy már , van egy olyan pont ahonnan nincs visszaút , ahol a test feladja , véleményem szerint , itt nem gondolok semmi önkezü baromságra , csak arra hogy a test fölmondja a szolgálatot , voltam már 15 kardiológusnál , belefáradtam
2022. márc. 28. 18:46
15/20 anonim válasza:
Hát mert nem a szívednek van baja, ezért aztán 16. kardiológushoz már ne menj. A tested nem mondta fel a szolgálatot - jól működik. A lelked tart olyan tévedésben, hogy ez a tested, pedig nem. Keresd csak azt az újabb szakembert, mert ebbe belenyugodni nem szabad. De addig is, amíg létrejön az első interjú, relaxációs és mindfulness anyagokkal könnyíthetsz a feszültségen.
16/20 anonim válasza:
Nem kardiológus kell neked hanem pszichiáter aki ellát gyógyszerrel. Agresszív vagy.
17/20 anonim válasza:
Gyógyszert szedsz, vagy valaha szedtél? Indokolt lenne. A pszichiáter sokat segítene.
18/20 A kérdező kommentje:
16- talán ismersz hogy így rám mondod h agresszív , trollkodj máshol.
2022. márc. 28. 19:57
19/20 anonim válasza:
Fel se tűnik neked, kérdező, hogy agresszív vagy! Nekünk, kívülállóknak, feltűnik. Minden válaszod, reakciód agresszív. Folyamatosan visszatámadsz, mert úgy érzed, bántanak. Az orvosokkal is ez lehetett a baj, akikre azt mondod, hogy másképp ítélik meg, hogy mi a probléma. Hát itt is, mi mindannyian másképp látjuk, mint te. Csak nem megy mindenki szembe az autópályán! Nyilvánvalóan a szorongásod váltja ki ezt a sündisznóállást, és ezen kell orvosilag segíteni. Hogy te jobban legyél.
20/20 A kérdező kommentje:
Ok , nem tudok ezzel vitábaszállni:(
2022. márc. 28. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!