Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám legyőzni ezt a...

Hogyan tudnám legyőzni ezt a félelmet?

Figyelt kérdés
Kórházba fogok be feküdni pszichiátriára a jövő héten és az az állandó fóbiám, félelmem hogy rám tör a hasmenés, nem tudom visszatartani és így még szégyen ülök mások előtt. Rettegek ettől és előre félek nehogy a kórházban megtörténjen ez
2022. márc. 2. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyilván pont az irracionális félelmeid, szorongásod miatt mész a pszichiátriára, amit gyógyszerrel kezelni fognak. A kórházi hasmenés kevéssé valószínű, mert olyan kevés és rostszegény a kaja, és különben is van WC, ahova ki tudsz menni. Annyira azért nem jön az gyorsan!
2022. márc. 2. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az első hozzászólóval.

Ezen kívül velem is megesett, hogy huszonéves koromban a kórházban az éjszaka közepén bef*stam álmomban. A nővérhívó nem működött ezért kakás pizsamában kellett kikúsznom a nővérszobáig ahol pont tv-ztek.

Azt hittem nagyon ciki lesz, de aranyosak voltak, kedvesek és megértőek, majd adtak új pizsamát és áthúzták az ágyneműm.

2022. márc. 2. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!