Hogyan lehet legyőzni a félelmet, a pszichológushoz menéstől?
Nem teljesen tudom azt se, hogy miért félek. De lehet, hogy mert félek felszakítani a sebeket. Meg hogy gyengének gondol, mert mindenkinek komolyabb bajai vannak, mint nekem.
Szóval, megköszönném, ha mondtok tanácsokat, hogy hogyan tudnám legyőzni a félelmemet a pszichológustól.
Nekem is volt hasonlo felelmem, es emiatt sokaig nem beszeltem egy traumamrol. Mikozben az evekig meghatarozott, es meg ma is befolyasol. Szegyelltem azt, hogy en ugy reagaltam egy szituaciora, hogy evekig nem tudtam aludni, meg kerultem a bulihelyeket, mig masok siman tovabbleptek volna az eseten. A pszicholgus azt mondta erre, hogy mindenkinel mashol van a hatar, hogy mit el meg traumakent.
Nekem ez segitett. Egyszer sem nezett le semmi miatt, pedig szerintem eleg fura figura vagyok. Probal megerteni, es segit nekem megerteni, hogy miert reagalhatok ugy, ahogy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!