Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet legyőzni a félelmet?

Hogyan lehet legyőzni a félelmet?

Figyelt kérdés
félelem alatt az izgulást értem ha kell valami hivatalosat csinálnom,vagy valami hivatalos személlyel beszelek foleg ha rendor mindig felmegy a vernyomasom pedig nem csinaltam semmit.Hogyan tudnám kontrollálni az ilyen eseteket?Vagy ha pl igazoltatnak akkoris mindig megijedek,es felmegy a pulzusom .Nagyon rossz érzés hogy manapság nem biztonságot érez az ember ha meglát egy rendőrt,hanem félelmet.Mit lehet tenni hogy kontrollálni tudjam ?

2021. febr. 18. 10:45
 1/5 A kérdező kommentje:
de még ha csak egy munkáltatót is kell felhívnom akkoris elötte izgulok mindig.
2021. febr. 18. 10:47
 2/5 anonim válasza:
Egyszerűbb légzőgyakorlatokkal próbálkoztál már? Azokkal akkor is lenyugtathatod magad pl. ha más emberek között vagy, mert nem kell látványosan csinálni őket.
2021. febr. 18. 10:52
 3/5 A kérdező kommentje:
próbáltam,de vannak olyan helyzetek amikor csak úgy rátörnek az emberre amikor telefon hívás elött nincs időm kifujni magam de még az is kb nekem 5 percbe bele telik ameddig egy idegen embert felhívására rászánom magam .elötte nyugodtan atszoktam gondolni amit mondani szeretnék hogy véletlenül se rontsak el semmit gondolok itt nyelvbotlásokra is
2021. febr. 18. 10:56
 4/5 A kérdező kommentje:
egyik nap kopogtak,és azthittem mert kinéztem a kis lyukon,hogy egy rendőr, és pizsamaban elkezdtem kapkodni meg rohanni,felöltözni ágyat csinalni.majd amikor ajtot nyitottam lattam hogy a postas jott ... és nagyon megijedtem hogy vajon mit akarnak
2021. febr. 18. 10:58
 5/5 A kérdező kommentje:
ilyenkor nem tudom kontrollálni magam és akaratom ellenére "gyanusan/furán " viselkedek
2021. febr. 18. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!