Szegeden hogyan juthatok el TB alapon kezelő szakemberhez?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és elég komplex problémával keresnék fel szakembert. Szegeden hol tudok ingyenes ellátást igénybe venni?2022. febr. 26. 23:50
1/4 anonim válasza:
Remélem, lesz szegedi válaszadó, és akkor kapsz konkrét választ. Tudtommal az a bevett módi, (az én városomban biztosan), hogy be kell menni a pszichiáterhez, és ő utalhat be a helyi pszichológushoz. Gondolom, azért, mert az az 1-2 TB-s pszichológus ne bírna el százakkal, és így van előtte egy szűrés.
Pszichiátriai vizsgálatra beutaló nélkül is mehetsz időpontkérés után. Ha krízisben vagy, mindenképp említsd, elvileg előrevesznek.
2/4 anonim válasza:
Csak tudod, hogy melyik szakrendelőhöz tartozol. Felhívod a pszichiátriát, és kérsz időpontot.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajnos melyik rendelőhöz tartozom. Azt tudom, hogy van egy ifjúsági, lehet felhívom őket és megkérdezem.
2022. febr. 27. 09:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!