Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki öngyilkosságon gondolkodik...

Aki öngyilkosságon gondolkodik, de képtelen megtenni, azt mi tartja vissza?

Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 20:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
59%

19

Ez törvényellenes, szerintem gondold át mit kérsz, és moderáld magad

2022. febr. 25. 22:16
 22/33 A kérdező kommentje:

16.

A legegyszerubb, leggyorsabb, legfajdalomentesebb, legbiztosabb a golyo. Fegyvert se olyan nagy kunszt ma mar szerezni.

Es ez ezt ne vedd biztatasnak, csak egy tényt irtam.

2022. febr. 26. 07:55
 23/33 anonim ***** válasza:
26%
Attól egyikőtök sem fél, hogy mi van a halál után? Vagy mind abban hisztek, hogy ott abban a pillanatban az ember megszűnik létezni? Volt, nincs? Szerintem az emberek tudat alatt ettől félnek, fogalmuk sincs, hogy mi vár ott rájuk. De tudat alatt érzik, hogy a halállal nincs vége, akkor kezdődik az örökkévalóság. A legborzasztóbb földi szenvedés is egy kéjutazás ahhoz képest, ami a pokolban az embert várja. És akkor ott onnan már nincs kiút, annak már soha nem lesz vége, mert ott már nincs idő. Ne tegyétek! Nem lesz jobb, hanem rosszabb lesz.
2022. febr. 26. 13:40
 24/33 anonim ***** válasza:
92%

23-as: ez a maszlag kicsit idejétmúlt, a középkorban még rendben volt, hogy ezzel tartsák kordában a jónépet...

Nyilván szerintem se tegyétek meg, de ne azért, mert egy ember iagy által kreált hülyeség vár rátok, hanem mert ez a jelenlegi élet biztosan létezik, és miél több pozitív élményt kellene összeszedni, amíg tart.

2022. febr. 26. 13:46
 25/33 anonim ***** válasza:
Ok, akkor mi van a halál után?
2022. febr. 26. 13:52
 26/33 anonim ***** válasza:

#23 Semmi nem tudható mi van a halál után ezért félnek az emberek állatkában a haláltól. Csak teóriák vannak és néhány ember elbeszélése aki rövid ideig klinikai halál állapotában volt, de vissza jött. De olyan nem nem halottam aki egy évig halott volt aztán visszajött volna. Lévén meghal onnantól kezdve minden szerve felmondja a szolgálatot és utána nem indul újra. Ha nem nagyon gyorsan bomlásnak indul a test.

Az ember ha valamit nem ismer attól ösztönösen fél. Ha valaki elindul az éjszaka közepén sétálni egy tök sötét helyen lámpa nélkül hát parázni fog ember függő ki jobban ki kevésbé.

A lényeg az ha valaki megteszi az öngyilkosságot sikeresen az abban testben már nem fog létezni ez ami száz százalék. A test szét lesz választva a belső tudattól, lélektől vagy bárhogy is hívjuk. Az a fajta jelen-valóság megszűnik létezni amit a testével érzékelt megtapasztalt. Ez ami biztosan borítékolható.

2022. febr. 26. 14:04
 27/33 anonim ***** válasza:

Menjetek el egy ayahuasca szertartásra, és meglátjátok mi van a halál után, de röviden felvázolom

Az agyad elönti a DMT, fossá tripeled az utolsó pillanatokat, hogy a tudatod lenyugodjon, oldja a hatalmas stresszt, és egy picit "spirituális" értelemben véve, igazságot szolgáltasson azért, hogy nem vagy többé. Utána pedig az van, hogy mész a földbe, ahol megzabálnak a bogarak, de erről nem fogsz tudni, ne aggódj. Ha hinni akarsz egy földi életen túli akármiben, tudatban, az a tudat bizony ordítani fog folyton, hogy akkora farok voltál, hogy kinyírtad magad.

A vallás szerint a purgatóriumba kerülsz, és iszonyat hosszú ideig fogod hallgatni az összes ilyen ember sikítását. A mátrixból kilépsz, de nem jutsz ki a "való világba", a metró állomáson ragadsz, az Inceptionben is benne van ez a motívum, ahogy minden spirituálisan egész alkotásban. Ha van rosszabb az életnél, és a természetes halálnál, az az öngyilkosság.

2022. febr. 26. 14:09
 28/33 anonim ***** válasza:

25: szerintem nincs értelme a kérdésnek, mert azzal kéne foglalkozni, ami biztosan van, és az ez az élet.

Meg nem értem, miért kell kitalált dolgokat elképzelni utána, és azt sulykolni a másik emberbe (általánosságban, nem rád gondoltam). Minden vallás, nép és kultura mást vízionál oda, szóval a legjobb esetben, ha valami lenne is, egy kivételével az összes nép halál utáni elképzelése kamu. Pont annyi eséllyel kerülsz Roxfortba a halálod után, mint a pokolba.

Ha valakinek erőt ad az, hogy a halál utánra odaképzel valamit, tök jó, csak ne sulykoljuk másba, szerintem eleve az egész elgondolás kisebbíti a valós élet érdemeit és súlyát. Erre is hazsnálták ugye a nagyobb vallásokban, hogy a nyomorgó ne lázadozzon, hanem várja a mennyországot szép nyugisan.

2022. febr. 26. 14:43
 29/33 anonim ***** válasza:
A golyót se vedd amúgy annyira biztosnak. Sokszor túlélik és nyomorékok lesznek utána egy életre.
2022. febr. 27. 20:47
 30/33 anonim ***** válasza:
#29 *.. Már testileg is.
2022. febr. 27. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!