Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Barátnőm aztmondja/ érzékeli...

Barátnőm aztmondja/ érzékeli magán,hogy depressziós. De nemtudom,hogy kérdezhetem-e menjünk-e orvoshoz segítségért vagy még várjak?

Figyelt kérdés

Olyan 4 hete lassan,hogy ezt mondta,de elég fiatal azért,részben értem mi miatt( családi problémák,meg érettségitől fél) otthon él szüleivel,igyekszem vele beszélgetni meg mindig jó kedvet okozni,de engem is gyakorlatilag el lök magától,napi 1x reggel beszélünk akkor egész jó kedvű,vidám,és utana semmi élet jelet nem ad következő reggelig,mint ahogy eddig tette nagyon is aktívan minden órában szinte. Én előszőr arra gondoltam velem van problémája szakítana esetleg,rá is kérdeztem,de aztmondta nem.

Utána gondolkodtam ezen,hogy valami nem stimmel fejben,túl hirtelen váltott át ilyenre,valaki aztmondja haggyam ott,de hát igazából nem szeretném ez miatt,ha lehet tenni ez ellen.Korán elalszik már,de se moziba sehova se tudom el hívni hétvégén,egyszer- egyszer mamáját meg látogatja hétköznap. Alapjaiban meg pedig nem volt ilyen,vidám,lelkiismeretesen végzi a dolgait.

2022. febr. 16. 20:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Azért abból, hogy valaki korán elalszik és nem akar hétvégén moziba nem következik, hogy depressziós, a leírás alapján tehát erre nem tudunk választ adni. Depresszió pszichológus/pszichiáter felkeresését igényli, igen, magától nem lesz jobb. Ha valóban depressziós ne várj.
2022. febr. 16. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!