Suliba nagyon depressziós vagyok, otthon csak kevésbé, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Suliba félrevonulok egy ideje, nem beszélek senkivel és egyedül akarok lenni, ha vannak körülöttem félek, nagyon szomorú vagyok és alap depresszióm kb olyan erős hogy simán megtudnám magam ölni ha lenne nálam fegyver.
Az osztályom amúgy kedvel de a közösségbe nem fogad be, lehet azért mert én vagyok a furasrác. Végülis barátaim is voltak, de többször megbántották, cserben hagytak aztán ők meg hozzám szólnak amit én rühellek.
2022. febr. 9. 19:20
1/2 anonim válasza:
Nagyon ismerős amiket leírtál, ha szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan.
2/2 anonim válasza:
Velem is hasonlóak vannak csak az én osztályomba sok a khmm..ribizli és hát én utálom az olyanokat ezért nem beszélek velük de ők sem hozzám nagyon közönségesek, de így jó csak ne bántsanak szerencsére nem szoktak csak néha beszólnak azt meg elseprem. Tudom mit érzel írj ha gondolod. 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!