Ha valaki depressziós akkor milyen lehetőségei vannak ezt kezelni? Annak fejében, hogy pénzügyi szempontból nem megy rá mindene kb. ?
Bocsi
23/L ez lemaradt
2: tb alapon NEM TUD pszichológusnál kezdeni. Pont fordítva van!
A pszichiáterhez tud menni közvetlenül (nem kell beutaló), és ő fogja diagnosztizálni, ill. eldönteni, hogy milyen terápia kell. És ő tudja továbbutalni pszichológushoz - szintén TB alapon.
Én magánorvoshoz járok, be nem teszem a lábam állami intézménybe.
Kaptam gyógyszereket, havonta kontroll, ennyi.
6, Dunaújvárosban.
Nevekre nem emlékszem mert 16 éves voltam akkor és annyira össze voltam zuhanva egy trauma miatt hogy a világomról nem tudtam. A háziorvosom adott beutalót a pszichológushoz. Az Erkel kertben volt a pszichológus rendelése, onnan a Zöld SZTK-ba küldött pszichiáterhez.
Így megfelel vagy esetleg a tajszámom is írjam le?
#7: most miért pikírkedsz...??
Puszta kíváncsiságból kérdeztem, mert az ország 99%-án csak a pszichiátriai szakrendelésen át vezet az út a TB-s pszichológushoz!
Én a napokban beszéltem az sztk-s pszichiáterrel és azt mondta, hogy fel sem merül, hogy mehetnék a pszichológushoz, mert eddig is alig bírták, de most még a két félállású pszichológusból az egyik el is megy szülni. És hogy tudja, hogy sz.rul vagyok, de hát ugye mások még sz.rabbul.
Szóval az a válaszom, hogy itt Magyarországon sajnos igenis, hogy az inged-gatyád rá kell, hogy fizesd a terápiára, különben nem jutsz hozzá. És ez nagyon sok gondot okoz és még többet fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!