Heti egy 0.5 mg -os Rivotril mennyire káros?
nem akarok rászokni, de most enélkül alig tudok elaludni sajnos. Így is kb egy éve írta ki az orvos és még 14 db van az 50 db-osból. Szóval mértékkel szedem.
Minden természetes szart megpróbáltam már alvásra, de semmit nem segítenek, ha el is alszom óránként felkelek. A rivóval 4 órákat legalább át tudok aludni egyhuzamban…
Nekem gyógyszerrel rendezve az alvásom. Előtte sok évig nagyon kínlódtam. Fizikai munka mellett sem javult. Más betegségem is van. Az arra beállított gyógyszerek segítenek aludni,
Atarax nem okoz függőséget. Gyengébb álmosító hatása van a nyugtatóénál. Melat9nin 3 mg + gyógynövényes nyugtató jó lehet. Szivbetegnek nem javasolt.
Melatonin nekem se jó sajnos, én yarocent szedtem az egy antidepi, de azt se szedtem tovább, mert nem altatót el később már. Én is augusztusban voltam egy éves az inszomniával, de úgy néz ki ez már reménytelen.
22-es voltam.
27
Mekkora adagot nem hatott?
Ezen kívül Trittico és Valdoxqn jöhet szàmításba alváshoz
29
Akkor altató, nyugtató vagy antipszichotikum segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!