Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Heti egy 0.5 mg -os Rivotril...

Heti egy 0.5 mg -os Rivotril mennyire káros?

Figyelt kérdés

nem akarok rászokni, de most enélkül alig tudok elaludni sajnos. Így is kb egy éve írta ki az orvos és még 14 db van az 50 db-osból. Szóval mértékkel szedem.

Minden természetes szart megpróbáltam már alvásra, de semmit nem segítenek, ha el is alszom óránként felkelek. A rivóval 4 órákat legalább át tudok aludni egyhuzamban…

2022. febr. 10. 22:01
1 2 3 4 5
 21/50 NTBS ***** válasza:
39%
Szerintem dolgoz többet fizikailag. Jobban fogsz aludni.
2022. okt. 23. 20:02
 22/50 anonim ***** válasza:
NTBS te mindenhová benyögöd ezt, aki nem tud aludni, nem fog attól elaludni mert fizikai munkát végezz. Szerinted valaki ott hagyja a munkahelyét azért, hogy utána fizikai munkát végezzen? Kicsit gondolkodj már el, az emberi szervezet úgy van felépítve, hogy 24 óra után alapból elfárad. Egy rokkantnak is azt mondanád menjen végezni fizikai munkát? Amíg át nem éled, hogy ez mennyire is egy nagy kín szenvedés, addig baromságot meg ne is szóljál.
2022. okt. 23. 22:04
 23/50 A kérdező kommentje:
Na ez az…! Csak nem akartam írni. Én gyógymasszőr vagyok raadasul, szoval az akkor fizikai munkanak szamit?… sajnos az insomnia az tobb ennel, minthogy az ember sportoljon, meg valerianat szedjen…
2022. okt. 23. 22:45
 24/50 anonim ***** válasza:
Én suli MELLETT napi 1 órát futottam fél éven keresztül, még a menstruációm se jött meg. Aki szerint az életmódváltás meg a sport mindent megold,minden betegségre gyógyír, az egyszerűen egy IDIÓTA.
2022. okt. 23. 22:49
 25/50 anonim ***** válasza:

Nekem gyógyszerrel rendezve az alvásom. Előtte sok évig nagyon kínlódtam. Fizikai munka mellett sem javult. Más betegségem is van. Az arra beállított gyógyszerek segítenek aludni,

Atarax nem okoz függőséget. Gyengébb álmosító hatása van a nyugtatóénál. Melat9nin 3 mg + gyógynövényes nyugtató jó lehet. Szivbetegnek nem javasolt.

2022. okt. 23. 23:23
 26/50 A kérdező kommentje:
Probaltam az ataraxot es a melatonint is. Nem tudtam ugyanugy elaludni tole:(
2022. okt. 24. 09:00
 27/50 anonim ***** válasza:

Melatonin nekem se jó sajnos, én yarocent szedtem az egy antidepi, de azt se szedtem tovább, mert nem altatót el később már. Én is augusztusban voltam egy éves az inszomniával, de úgy néz ki ez már reménytelen.

22-es voltam.

2022. okt. 24. 10:35
 28/50 anonim ***** válasza:

27

Mekkora adagot nem hatott?

Ezen kívül Trittico és Valdoxqn jöhet szàmításba alváshoz

2022. okt. 24. 10:43
 29/50 anonim ***** válasza:
Mostanában melatoninból 5mg volt ami nem hatott. Yarocenből asszem a 15mg-os volt, és miután már nem hatott, bevettem 2őt azaz 30mg-ot, de az se hatott sajnos.
2022. okt. 24. 11:42
 30/50 anonim ***** válasza:

29

Akkor altató, nyugtató vagy antipszichotikum segíthet.

2022. okt. 24. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!