Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Heti egy 0.5 mg -os Rivotril...

Heti egy 0.5 mg -os Rivotril mennyire káros?

Figyelt kérdés

nem akarok rászokni, de most enélkül alig tudok elaludni sajnos. Így is kb egy éve írta ki az orvos és még 14 db van az 50 db-osból. Szóval mértékkel szedem.

Minden természetes szart megpróbáltam már alvásra, de semmit nem segítenek, ha el is alszom óránként felkelek. A rivóval 4 órákat legalább át tudok aludni egyhuzamban…

2022. febr. 10. 22:01
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Ezzel az a probléma ha egy idő után hozzá szoksz, hogy hetente 1 alkalommal amikor beveszed jól érzed magad stb. Késztetésed lesz, hogy még többet vegyél be és így ebből már heti 2 lesz... És így tovább. Vagy ami lehet később bekövetkezik, hogy a szervezeted hozzá szokik és ettől a hatóanyag mennyiségtől már nem annyira fogod érezni a hatását és így még több kell.
2022. okt. 23. 10:12
 12/50 anonim ***** válasza:
50%
Heti egy egész hétre hat,vagy csak az akkori éjszakára?
2022. okt. 23. 10:37
 13/50 anonim ***** válasza:
50%
Milyen betegségre kaptad?
2022. okt. 23. 14:35
 14/50 anonim ***** válasza:
50%

Ez csak 1 éjszakára hat. Ha hem minden nap szükséges, ez elég lehet. Hq szinte mindennapos, jobb lenne alvást segítő antidepi. Ha más módszer nem segít.

Én 13 eve hol szedem, hol nem. Ha szükséges a hatása valamilyen tünetre, akkor orvosi javaslatra szedem. Jobb időszakban javasolni szoktam az elhagyast. Ha orvos egyetért, elhagyom.

Nem függőseg, hanem allapotromlás miatt kellett többször újra szednem. Ezek tartósan egyéb szermentes időszakok voltak.

Később más szer (ópiát és egyeb) megvonasára szedtem. Sejthető, hogy ópuat megvonas milyen. Meg ekkor sem szedtem sokat. Azóta el is hagytam a Frontint. Előtte Rivotrilt szedtem. Megvonásra napi 1 mg-ot.

2022. okt. 23. 14:46
 15/50 anonim ***** válasza:
70%

6-os vagyok

Mikor beszeded a gyógyszert tudod, hogy milyen agyi folyamatokat gátol? Beleszól szegény agyadnak a működésébe. Ha néha néha veszed be akkor be fog kattanni az idegrendszer

2022. okt. 23. 14:56
 16/50 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is adtak alkalmi szedesre. Tudja tolerálni a szervezet. Leszokas után is visszaáll.
2022. okt. 23. 15:26
 17/50 A kérdező kommentje:
11-es: szerencsere nem erzem jol magam/se feldobva, ha beveszem, mivel egybol lefekszem es alszom. Nekem ehhez kell kizarolagosan. Szoval nem varom azt a nap folyaman, h ujra bevehessem, mert sosem erzek tole jo erzest. Annyi a pozitivum, h segit elaludni. Ujra leirom: NEM naponta szedem. Ket hetente 1x az átlag.
2022. okt. 23. 16:40
 18/50 A kérdező kommentje:
12. Csak az ejszakara “hat”, ami abban nyilvanul meg, hogy elalszom. Masnap nem erzek tole semmit.
2022. okt. 23. 16:41
 19/50 A kérdező kommentje:
15-ös , hat oke, csak attol is “bekattan” az idegrendszerem, ha nem tudok aludni……. Antidepresszanst koszonom szepen de nem szednék. Na azt ket honapig folyamatosan szedtem es lassan csokkentve tettem le, de igy is pokoli szarul voltam … rivot ha harom hetig be se szedem semmi bajom.
2022. okt. 23. 16:44
 20/50 anonim ***** válasza:
70%
be, de nem ennyire mint amennyire a gyógyszertől fog. tapasztalat
2022. okt. 23. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!