Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rivotril, rexetin káros...

Rivotril, rexetin káros hatással lehet, a születendő gyermekünkre?

Figyelt kérdés
24 éves férfi vagyok, a menyasszonyom 1 hónapos terhes. Több éve szedek rexetint, ill. rivotrilt (2x0.5). A későbbiekben lehet káros hatása annak, hogy a fogantatás idejében is sajnos függő voltam? Örökölheti a gyermek a pánikbetegséget?
2012. febr. 20. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
örökölheti. a hatás meg rajta van a betegtájékoztatón, ha abból sem derül ki semmi, kprdezd a körzeti orvosodat, ő is fog tudni segiteni..
2012. febr. 20. 23:00
 2/4 anonim válasza:
Nem! Nem örökölheti. Maximum a hajlamot a betegségre. A pszichés betegségek az életben alakulnak ki, sosem hozottak, csak valaki hajlamosabb rá, valaki kevésbé. A gyógyszerrel kapcsolatban én is ezt mondom. Kérdezd meg az orvost, viszont, ne idegeskedj rajta, hiszen ha rendszeresen megy a párod az orvoshoz és ellenőrzik a babát, nagyon gyorsan kiszűrhető, hogy van-e valamiféle komolyabb problémája. Az első 3 hónap hónap kritikus a fejlődésben, utána csökken a valószínűsége, hogy bármilyen rendellenessége lehet. Egészséget nektek és sok boldogságot!
2012. febr. 21. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:
A hajlamot örökölheti. A gyógyszerekről konzultálj szakorvossal. Azért hozzáteszem,én is 'csak' a hajl
2012. febr. 21. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
A hajlamot örökölheti. A gyógyszerekről konzultálj szakorvossal. Azért hozzáteszem,én is 'csak' a hajlamot örököltem,és most beteg vagyok. Komoly döntés,ha valaki ilyen betegséggel gyereket vállal,mert esetlejg lehet 'szerencséje' ahhoz,hogy végignézze a saját gyereke szenvedéseit.
2012. febr. 21. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!