Súlyos depresszió esetén van érteleme antidepresszánst szedni?
csao!✌🏼☺ Én egy olyan Mély depresszióba voltam amit kevés ember tapasztal meg élete során annyira mélyen hogy folytogattam magam meg órditottam teli erőből az ágyamban! 💀🙋🏻♂️
Semmiképpen ne szedd az antidepresszánsokat mert fokozza a szexuális vágyat és nem áll fel tőle neked! Meg egyéb szörnyű mellék hatásai is van szóval a válaszom ah hogy NE!!!!!
17
Dehogy kell a litiumnak 4-6 hónap...
Persze hogy van. Amikor elkezdtem, akkor nem azonnal lett jobb, hanem kellett neki 2-3 hét, de azóta szépen lassan javulok. Már akarok élni.
Mindenképpen menj el orvoshoz kedves kérdező!!!!
Az hozzászólásaidat olvasva nagyon nagy a probléma nálad. Most úgy érzed, hogy semmi nem segít, és a halál a legjobb ami történhetne, de hidd el nekem kérlek, hogy van segítség, meg is adják, és működik is, DE EL KELL MENNED PSZICHIÁTRIÁRA, amilyen hamar csak tudsz. Hidd el, amikortól megkapod a segítséget, csak pár hetet kell várnod, és jobban fogod magad érezni.
Itthon sajnos nagy a stigma a mentális betegségek körül, holott ugyanolyan betegségek, mint bármely más. A magas vérnyomást, cukorbetegséget is kezelni kell, csakúgy mint a depressziót. Az ország szégyene, hogy egy szó nem hangzik el a mentális betegségekről a közoktatásban és a közéletben, de a hátfájásra meg millió+1 gyógyszernek a reklámja megy.
MENJ EL ORVOSHOZ.
Ha bármi segítségre lenne szükséged, írj bátran privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!